NIEUWS

Mfbfreaks meeting IX

Redactie HiFi.nl | 08 mei 2009

(ingezonden mededeling)

Op 9 mei 2009 aanstaande organiseert mfbfreaks weer de jaarlijkse mfbfreaks.nl meeting. Voor velen hét belangrijkste hifi/mfb hoogtepunt van het jaar en dat al weer voor de negende keer!

Net als in voorgaande jaren kan elke bezoeker getuige zijn van onze roemruchte luistertesten, de grote hoeveelheid hifi apparatuur en de aanwezigheid van vele liefhebbers tezamen op onze vertrouwde lokatie aan de molendijk te Klaaswaal.


De meeting in 2008

Wegens het enorme succes van de laatste tombola willen ze deze ook dit jaar weer herhalen. Hierbij dan ook een oproep aan een ieder die nog wat spullen over heeft voor de tombola, deze kunnen worden ingeleverd bij binnenkomst of al eerder bij het mfbfreaks.nl servicepunt.

Nieuw is een ongeevenaarde ‘MFB’ Quiz waar natuurlijk leuke prijzen mee te winnen zijn. Verder is er ook weer het ‘levende’ forum wat in de grote zaal zal worden gehouden en onder leiding zal staan van Piet, Herman en Remi.

Het exacte programma is nog in de maak zodat er voor elke liefhebber nog volop gelegenheid is aan een eigen bijdrage te werken. Denk daarbij aan het uitstallen van de verzameling, het ruilen van van mfb`s of andere aparatuur, demonstraties, alles is mogelijk.


Boxenvergelijkingen - Luistertesten:

Bij deze boxenvergelijking, die gepresenteerd zal worden door Han Hoogendoorn en Piet Gouw, zal het accent komen te liggen op een vergelijking tussen passieve boxen waarbij het zal gaan tussen de volgende modellen:

  • De Philips FB1000 / Marantz LS95 (beschikbaar gesteld door Jan)
  • De Philips F9819 en de 22RH499 (beschikbaar gesteld door Marnix)
  • De Philips 22AH587 mark II (beschikbaar gesteld door Han)
  • De Kappa 8.1.i met isofase tweeter en mid (beschikbaar gesteld door Piet2401)


Voorlopige agenda:

De agenda voor deze middag is als volgt:
12.45 - 13.00 uur: Zaal open
13.00 - 13.10 uur: Opening meeting
13.30 - 14.45 uur: Boxen vergelijkingen
14.45 - 15.00 uur: Pauze
15.00 - 16.00 uur: Forum in grote zaal
16.00 - 16.45 uur: Tombola bij de bar
16.45 - 17.15 uur: Muziek/Entertainment
17.30 uur: sluiting

Mocht je een tafel willen gebruiken dan kan dat. Het is wel verstandig om dit even aan mfbfreaks kenbaar te maken zodat ze er een voor je kunnen reserveren. Verzoek tot het reserveren van een tafel graag via het algemene email adres: info@mfbfreaks.nl  Een aanrader voor een ieder wie nog overtollige apparatuur heeft!
Om de zaalhuur te kunnen bekostigen vragen ze wel een bijdrage van 5 eur per persoon.

Kijk voor het laatste nieuws over de meeting en een route beschrijving op www.mfbfreaks.nl


EDITORS' CHOICE