NIEUWSIsotek

Isotek introduceert Sirius netspanningsconditioner


Redactie HiFi.nl | 25 september 2008 | Isotek
(ingezonden mededeling)

De Sirius is de nieuwste ‘netspanningsconditioner’ van IsoTek. Hij kenmerkt zich door: eenvoud in gebruik, dezelfde hoge kwaliteitstechnologie als de high-end modellen (zoals de Multi-Way), maar dan voor een scherpe prijs.De filtering begint al bij de netspanningsingang met zijn eigen speciaal ontworpen Delta-Shunt-filter. Elk van de zes uitgangen is ook volledig onafhankelijk gefilterd en verbonden met de centrale aarde (de ‘Polaris X’ technologie). Dankzij Inductive Gating werkt elk filter bij elke belasting bovendien altijd optimaal. Dit voorkomt ongewenste ‘kruisbestuiving’ van stoorsignalen tussen de aangesloten componenten. Elke uitgang is door een eigen dikke PTFE-kabel direct verbonden met de centrale aarde en de netingang (de K.E.R.P.-technologie). Ze zijn dus niet onderling doorgelust, zoals bij andere systemen met alle gevolgen van dien. Tot slot is elke uitgang beveiligd tegen stroompieken van maximaal 22.500 A.

Deze combinatie zorgt voor een superieure onderdrukking (tot meer dan 50 dB) van alle stoorsignalen vanuit het lichtnet, voorkomt onderlinge beïnvloeding van de aangesloten apparaten en beveiligt tegen alle spanningspieken. De Sirius geeft het maximale effect vooral bij gevoelige apparatuur (zoals cd-speler en voorversterker): een schoner en rustiger geluidsbeeld en strakkere detaillering van het hele audiosysteem. Het Engelse blad HiFi Choice gaf de Sirius een maximale beoordeling van “*****”.Prijs:
De IsoTek Sirius is vanaf september 2008 leverbaar in zilver en zwart en de verkoopprijs is 399 euro. Speciale aanbieding: inclusief Power Cord Elite 449 euro.

EDITORS' CHOICE