NIEUWSUltrasone

Nieuw: Ultrasone PRO 900

Redactie HiFi.nl | 24 september 2008 | Ultrasone

(ingezonden mededeling)

De huidige PRO modellenlijn van de Tutzinger hoofdtelefoonspecialist wordt uitgebreid met een nieuw model. Dit is het vijfde model in het succesvolle assortiment. Begin oktober zal Latham Audio het nieuwe model leveren aan haar dealers in de Benelux. De PRO 900 is het eerste model in de PRO series dat is voorzien van Slogic PLUS technologie. Het resultaat hiervan is dat de luisteraar kan genieten van een transparant en ruimtelijk geluidsbeeld wat zorgt voor zeer natuurlijke ervaring van muziek.Een exclusief ontwerp en geavanceerde tonale precisie ontspringen vanuit de gesloten schelpen van de PRO 900 hoofdtelefoon. Deze nieuwste aanvulling is ontwikkeld voor de veeleisende muziekliefhebber. Het model is voorzien van een klassieke uitstraling met zwarte afwerking, fluwelen oorkussens in zwart en zilver en een diamantgeslepen Ultrasone logo sieren de buitenzijde. De PRO 900 is voorzien van een nieuw ontwikkeld titaan bedekte driver. Verder is hij voorzien van de door Ultrasone gepatenteerde ULE technologie, die ervoor zorgt dat eventuele straling wordt afgeschermd.

Hij wordt geleverd met een extreem flexibele kabel (USC-kabel) en is voorzien van Neutrik connectoren. Tevens vindt u in de verpakking een stevige hardcase om uw PRO 900 in op te bergen, 2 afneembare snoeren (spiraalvorming en normaal), extra oorkussens en een demonstratie cd.


S-Logic™ Plus

Door continuerend onderzoek en analyse, heeft Ultrasone heeft voor elkaar gekregen om de verbeteringen te integreren van de gepatenteerde S-Logic technologie, in het nieuwe PRO model. Hiervan heeft men veel gebruik gemaakt van de technieken die zijn gebruikt in het topmodel van Ultrasone de Edition 9.Deze technologie combineert precisie demping met micro akoestische versterkingen hierdoor zijn de driver en het buffer board beter op elkaar afgestemd. Het resultaat hiervan is een transparant geluid en een realistischere weergave van stemmen en instrumenten.


VAD show

Het publiek kan tijdens de aankomende VAD show uitgebreid kennismaken met de nieuwe PRO 900. Neem uw eigen portable muziekspeler mee of maak gebruik van onze NAIM Headline hoofdtelefoonversterkers om het uiterste uit de nieuwe PRO 900 te halen. U kunt ons vinden in kamer 112. De VAD show zal gehouden worden op 18 en 19 oktober in Veldhoven.


EDITORS' CHOICE