NIEUWSTangent

Nieuw: Tangent AMP-30 Ampster


Redactie HiFi.nl | 01 september 2008 | Tangent

(ingezonden mededeling)

Je kunt nog meer uit je draagbare digitale audiospeler halen door deze via de nieuwe Tangent Ampster-versterker aan te sluiten op twee speakers van goede kwaliteit. Als je je mp3-speler, mobiele telefoon of laptop op de Tangent Ampster aansluit, mis je volgens de fabrikant geen enkele toon en komt de muziek echt tot z`n recht."De wensen van de consument zijn veranderd en daar spelen wij op in met deze vaste speakeraansluiting voor draagbare digitale audiospelers, ook al klinkt dit misschien tegenstrijdig. Steeds meer mensen gebruiken hun mp3-speler of mobiele telefoon als primaire muziekbron, maar stellen hoge eisen aan de geluidskwaliteit. De Tangent Ampster is precies wat zij nodig hebben," aldus Torben Kristensen, Product & Sales Manager van Tangent.


Plug and play-bediening

De Tangent Ampster werkt volgens het simpele plug and play-principe. Sluit je audiospeler aan op een speakerset, draai aan de knop en knallen maar. Sluit hem aan op twee Tangent EVO E4 speakers en je bent volgens de fabrikant verzekerd van een lust voor het oor en oog. Je kunt ook andere speakers op de Tangent Ampster aansluiten, dus maak je geen zorgen als je nog verknocht bent aan je huidige speakerset.


Universele houder

Je kunt de Tangent Ampster aansluiten op vrijwel elke speler of telefoon met een line-out uitgang. Kristensen legt hieronder uit hoe Tangent een universele houder heeft kunnen ontwikkelen terwijl er zo ontzettend veel soorten audiospelers op de markt zijn.

"De designers hebben de vormgeving van de houder gebaseerd op een voorwerp dat stamt uit de tijd waarin lp`s de muziekwereld domineerden: de zitzak. De opvallende driehoekvormige houder past perfect bij de Tangent Ampster. Zet hem neer, leg hem neer of draai hem om en creëer zo de ideale omstandigheden voor je audiospeler om z`n werk te doen. Via een USB-poort kun je je speler ook nog tegelijkertijd opladen," aldus Kristensen.

Met de twee bijgeleverde banaanstekkers kun je de Tangent Ampster aansluiten op je speakers en volgens Tangent net zo`n vol geluid uit je audiospeler krijgen als uit een echte stereoset.


Binnenkort verkrijgbaar

De Tangent AMP-30 Ampster is binnenkort verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde Tangent-dealer. Surf voor meer informatie over de Tangent AMP-30 Ampster en het complete Tangent-assortiment naar www.tangent-audio.com of neem contact op met Laurens Bokhout, Marketing & Communicatie Manager Havoned (e-mail: L.Bokhout@havoned.nl, telefoonnummer: 0341 – 359 054).

MERK

EDITORS' CHOICE