NIEUWS

Met Puresound naar High End Munchen 2009

Redactie HiFi.nl | 14 augustus 2008

(ingezonden mededeling)

Enige tijd geleden kondigden we aan dat Puresound een reis ging organiseren naar de High End München 2009. Na deze aankondiging hebben reeds een twintigtal geïnteresseerden zich aangemeld en hiermee is Puresound dan op zoek gegaan naar de meest voordelige formule.Deze formule hebben ze gevonden bij Connections, die hun een wel heel aantrekkelijk pakket voorschotelde om met een groep op een vierdaagse muziektrip naar München te reizen!

Wat zit er in dit pakket:

  • Busreis van en naar München met opstapplaatsen in Rotterdam en Antwerpen: Het vertrek naar München zou doorgaan op de ochtend van vrijdag 22 mei 2009 met aankomst op vrijdagavond en we zouden terug richting Antwerpen en Rotterdam vertrekken op maandagochtend 25 mei om op maandagavond daar aan te komen.
  • Vervoer in München van het hotel naar de beurs en terug
  • 3 overnachtingen in half pension op basis van een single kamer in het driesterrenhotel Derag Hotel Max Emanuel
  • 2 dagen inkom van de beurs en een beurscatalogus (gezamenlijke waarde van 30 euro per persoon)Voor zaterdagavond zouden ze ook een leuke muzikale activiteit willen voorzien in München. Meer info hierover volgt later nog.

Dit alles is inbegrepen in de pakketprijs van 450 euro per persoon. De plaatsen zijn beperkt, dus snel reageren is de boodschap! Voor deze scherpe prijs zal de reis slechts doorgaan met een minimum van 20 deelnemers.


Voor meer informatie: Puresound.be


EDITORS' CHOICE