NIEUWS

Nieuw: Prestigio 7th series

Redactie HiFi.nl | 25 juli 2008

(ingezonden mededeling)

Prestigio heeft nieuwe LCD-tv`s uitgebracht; de 7 serie. De tv`s zijn beschikbaar in de formaten 19, 20 en 22 inch en er kan gekozen worden tussen een geïntegreerde dvd/DivX-speler of een HDD-gebaseerde Personal Video Recorder (PVR). De eerstgenoemde modellen zijn ook voorzien van een DVB-T digitale tuner voor het kijken van digitale televisie.  

De Prestigio 7 serie biedt volgens de fabrikant state-of-the-art technologie voor levendige en realistische beelden van analoge en digitale TV-bronnen, dvd`s, camcorders en game consoles die gemakkelijk kunnen worden aangesloten dankzij verschillende verbindingsmogelijkheden zoals de digitale HDMI-interface, alsmede een volledige set van analoge audio / video in en out aansluitingen. De TV`s bestaan uit een ultra-slanke, stijlvolle zwarte kast en een voet.

De ingebouwde in DivX-speler is een slot-load-apparaat dat niet alleen DVD-films afspeelt (waaronder DivX gecodeerde films) maar ook video-CD`s, MP3`s, cd`s en JPEG foto`s. Uiteraard beschikken de LCD-tv`s uit de 7 serie ook over een volwaardige afstandsbediening voor moeiteloze navigatie. Twee ingebouwde 2-Watt luidsprekers produceren helder stereogeluid.

Beschikbaarheid en prijs van de Prestigio 7 serie is nog niet bekend.

 


EDITORS' CHOICE