NIEUWSLinn

Linn introduceert Majik DS


Redactie HiFi.nl | 10 juli 2008 | Linn
(ingezonden mededeling)

Linn blijft ontwikkelen op het vlak van netwerkspelers en maakt met de nieuwe Majik DS de lijn compleet: na de Klimax DS, de Akurate DS, de multiroom-oplossing de Sneaky DS is er dan nu de aanvulling in de Majik lijn. Deze netwerkspeler boort met zijn prijs van 2368 euro een nieuwe prijscategorie aan, wat voor veel mensen wel eens eindelijk een muzikale instap in het muziek streamen kan betekenen.Gebaseerd op technologie uit de Klimax DS, is deze Majik een eenvoudiger versie met evenwel dezelfde functionaliteit als die we gewend zijn van de andere DS producten. Niet alleen het spelen van muziek vanaf een harde schijf in het netwerk is mogelijk (WAV, MP3, FLAC, AIFF), ook Internet-radio is te beluisteren via Shoutcast.

In tegenstelling tot de grotere broertjes zijn op de Majik DS digitale uitgangen voorzien op het achterpaneel (zowel coaxiaal als optisch). Voor mensen die spelen met een high-end DAC een goed vooruitzicht! Nu moet de DAC uiteraard wel van goede huize komen wil deze de DACs in de Majik DS hoorbaar verbeteren… Verder heeft de Majik DS een eigen volumeregeling, dus direct aansluiten op een eindversterker behoort ook tot de mogelijkheden.Presteren doet de Linn Majik DS volgens de fabrikant op een zeer hoog niveau: hij heeft alle kenmerken van een Linn met zijn schone en neutrale weergave, vol levendigheid en muzikaliteit. Gecombineerd met zijn functionaliteit en flexibiliteit, maakt dit de Majik DS tot een bijzonder aantrekkelijk product.

De Linn Majik DS staat demonstratieklaar (of zeer binnenkort) in de demoruimtes van Art`s Audio, Audio Excellence, AudioXperience en Beter Beeld & Geluid, dus maak snel een luisterafspraak!
MERK

EDITORS' CHOICE