NIEUWSSharp

Sharp: speciale EK actie


Redactie HiFi.nl | 13 mei 2008 | Sharp

(ingezonden mededeling)

Sharp draagt Oranje een warm hart toe. Natuurlijk zou iedereen het liefst in het stadion zelf aanwezig zijn tijdens de EK voetbalwedstrijden. Om de ultieme voetbalbeleving thuis te creeëren komt Sharp met  een tweetal unieke Full HD LCD TV & Projectie EK-acties die op 1 mei 2008 van start zijn gegaan.

Deze zomer beleef je het EK voetbal levensecht met de speciale Ek acties van Sharp. In de actiemaanden mei en juni heeft de consument die een Sharp AQUOS Full HD TV koopt recht op maar liefst 4 jaar garantie, dus tot en met het EK 2012. Bovendien heeft de consument tijdens het EK 2008 recht op een speciale EK 24-uurs service (gegarandeerde reparatie binnen 24 uur of bruikleen LC-37X20 Full HD TV).

Voorwaarde hiervoor is dat de consument zich na aankoop registreert via de speciale actie website: www.sharp2012.nl. Na registratie ontvangt deze per e-mail een bevestiging en per post het bijbehorende 4 Jaar Garantiecertificaat.

Ook kan de consument een projector van Sharp aanschaffen om toch de voetbalbeleving mogelijk te maken. Hiervoor heeft Sharp nog een speciale EK actie ontwikkeld: de XR-30S projector wordt nu aangeboden voor 799 euro, samen met een Projecta Slimscreen projectiescherm (138 x 180 cm). De kwalitatief hoogwaardige XR-30S projector tovert elke woonkamer om in een EK thuisstadion.

 

De EK 2012 verkoopactie wordt op onderstaande manieren door Sharp ondersteunt:

  1. Speciale EK 2012 actie wobbler voor in-store promotie
  2. EK 2012 radiocampagne van Sharp in de weken 21, 22 en 23
  3. On-line (Sharp website, bannering etc.)

EDITORS' CHOICE