NIEUWSSamsung

Samsung Crystal Design


Redactie HiFi.nl | 08 april 2008 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Met de introductie van de HDTV’s uit de Crystal Design 6-serie claimt Samsung de rol van de televisie in huis te herdefiniëren. Het ontwerp van de TV’s laat zien dat fashion, kunst en de voorkeur van vrouwen het design van televisies steeds meer inspireren.

Samsung heeft als eerste een productietechniek voor kleinere AV-apparatuur en luxe auto-interieurs toegepast om een TV te ontwikkelen die het traditionele zwarte design achter zich laat. Voor het nieuwe design is een vleugje amber toegevoegd aan de doorzichtige TV-omlijsting, waardoor een glansachtige finish ontstaat.

Meer dan ooit krijgen Samsung HDTV’s status van een multimedia centerpiece in huis. De integratie van geavanceerde netwerkmogelijkheden en HD-connectiviteit maken dit mogelijk. Via de vier Simplay HDMI 1.3 poorten kan een scala aan apparatuur worden aangesloten, variërend van Home Theater Systeem, Blu-ray Disc speler tot camcorder.

De Full HDTV’s (1080p) uit de 6-serie hebben een contrastratio van 50.000:1 en een glasheldere en haarscherpe beeldkwaliteit. De TV maakt gebruik van high-speed vloeibare kristallen voor de snelste responstijd in zijn klasse. De responstijd van 4 ms in combinatie met de Auto Motion Plus 120Hz™anti-beeldvervagingstechnologie gaat vervaging en trillingen tegen. Zelfs games en de meest spectaculaire actiescènes verschijnen hierdoor haarscherp in beeld. Daarnaast beschikt deze HDTV over de baanbrekende Super Clear Panel-technologie. Kleuren zijn levensecht. Zwart is ook echt zwart.

Prijs en beschikbaarheid:
De Samsung LE40A656T, LE46A656T en LE52A656T zijn verkrijgbaar vanaf eind april voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk 1.699 euro, 2.199 euro en 3.299 euro.

EDITORS' CHOICE