NIEUWSJBL

Nieuwe JBL hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 07 december 2007 | JBL

(Ingezonden mededeling)

De JBL Reference-hoofdtelefoon is sinds IFA 2006 verkrijgbaar. Er zijn nu twee nieuwe modellen aan de lijn toegevoegd, de JBL Reference 420 en de JBL Reference 610.

Deze nieuwkomers hebben volgens de fabrikant dezelfde eigenschappen als hun voorganger: groot draagcomfort en een hoogwaardige geluidsweergave voor ultiem luisterplezier, en voegen daar nog iets aan toe.

De JBL Reference 420 is volgens JBL de perfecte hoofdtelefoon voor onderweg. Dit model biedt het gebruikelijke heldere JBL-geluid en een vol laag. En ondanks het gewicht van slechts 170 gram is deze hoofdtelefoon goed bestand tegen alle gevaren die de drager onderweg kan tegenkomen (trillingen, laten vallen).

De JBL Reference 610 is gemaakt voor draadloos gebruiksgemak. Doordat deze hoofdtelefoon in staat is om het geluidssignaal via Bluetooth® te ontvangen, is maximale bewegingsvrijheid gegarandeerd. Als u hiermee muziek van uw iPod wilt beluisteren, kan de iPod gewoon in uw zak blijven zitten. Het volume, de nummerkeuze en het afspelen en pauzeren van de nummers regelt u allemaal met de ingebouwde bediening op de hoofdtelefoon zelf. De dongle voor gebruik met de iPod is bijgeleverd. Met een kabel kan de JBL Reference 610 natuurlijk ook worden aangesloten op andere multimedia-apparatuur, zoals een mp3- of cd-speler.

Beide hoofdtelefoons hebben oordoppen en een hoofdband van echt leer, wat het draagcomfort verhoogt, ook bij langer gebruik. De geavanceerde luidsprekers produceren een kristalhelder geluid met bassen zonder vervorming, aldus de fabrikant. Alle hoofdtelefoons uit de JBL Reference-lijn zijn compatibel met de iPod en mp3-spelers, gewone computers en laptops, en de meeste andere draagbare audioapparaten. Verder passen er bij de hoofdtelefoons (afhankelijk van het model) tal van accessoires, waaronder een draagtas, aansluitadapters, adapters voor in het vliegtuig, batterijen en laders.


EDITORS' CHOICE