NIEUWS

VAD 07: Crafty

Redactie HiFi.nl | 19 oktober 2007

(ingezonden mededeling)

Crafty staat aanstaand weekend, 20 & 21 oktober op de VAD audioshow in Veldhoven. Ze heten u van harte welkom in ruimte 112.

Onderstaande twee sets gaan ze komend weekend om het half uur laten horen: zowel op zaterdag als op zondag draaien ze van 17:00 tot 18:00 door bezoekers meegebrachte muziek (uitsluitend op cd).

Set 1
Beluga hoornluidspreker
Yarland FV34CIII push pull El 84 versterker
Astin Trew AT3000 cd speler

Set 2
Azumi transmissielijn luidspreker
Yarland Pro88se push pull KT88 versterker
Astin Trew AT3000 cd speler

Muziek
De Crafty demo muziek op de VAD show: Miles Davis, Jolie Holland, Rokia Traoré, Nena, Einsturzende Neubauten, Mediæval Bæbes, Neil Young.

Beide sets zullen opgesteld zijn in onze Flexyrack Audioracks. Om de akoustiek aan te pakken zullen er o.a. Audiopicture diffusors gebruikt worden. Dat is een zeer platte diffusor verstopt achter een foto naar keuze. 

Crafty is zeer onder de indruk van de prestaties van de Astin Trew AT3000 cd-speler. Zo zeer zelfs, dat ze voortaan met deze cd-speler gaan demonstreren.

Uiteraard volgt er een uitgebreid fotoverslag van de VAD show op de Crafty website voor de thuisblijvers.


Yarland

Crafty luidsprekers is door Yarland gekozen als Europees distributeur voor de Yarland buizen versterkers (exclusief Italie). Ze zijn zeer trots dat ze dit erg fraaie Chinese merk buizenversterkers mogen vertegenwoordigen. Ze hebben al een viertal dealers gevonden in Belgie. En wel in Schilde, Brugge, Brussel en Antwerpen om precies te zijn. Meer nieuws volgt zodra de Yarlands ook daadwerkelijk bij deze nieuwe dealers te horen zijn. Na de VAD show zijn de Yarland versterkers hopelijk ook bij een aantal winkeliers in Nederland te beluisteren.


EDITORS' CHOICE