VAD 07: Dimex

Redactie HiFi.nl | 28 september 2007 | Cambridge Audio

(ingezonden mededeling)

Dimex

Ook dit jaar zullen wij aanwezig zijn om u -evenals vele van onze collegae- de laatste ontwikkelingen op beeld en geluid te kunnen tonen. 

Sonoro

Dimex heeft een groot aantal nouveaut├ę`s te melden. Allereerst heeft het bedrijf de vertegenwoordiging van de populaire Cubo radio/cd-speler verworven; in de komende maanden zal een sterk verbeterde versie geleverd worden die van nog meer mogelijkheden is voorzien dan het huidige model (o.a. MP3 af kan spelen en van een DAB tunergedeelte is voorzien).Kijk ook op de Sonoro website


Cambridge Audio

Van Cambridge Audio worden niet alleen de zeer betaalbare ``instapmodellen`` gedemonstreerd maar ook de nieuwe voor- en eindversterker (800E en 800W) alsmede een platenspeler (TT50). Ook iPod-dockingstations zullen niet ontbreken.

Kijk ook op de Cambridge Audio website


InFocus

Bij demonstraties zal de nadruk worden gelegd op surroundweergave m.b.v. de Cambridge Audio Azur 640R 7.1 receiver in combinatie met de revolutionaire HD videoprojector IN82 van InFocus die voor een spetterende beeldkwaliteit zal zorgen. Spendor luidsprekers zullen in staat zijn zelfs zonder subwoofer de meest overdonderende geluidseffecten in film- en muziek DVD`s weer te geven.
Kijk ook op de InFocus website
 

Planar

Van Planar wordt het XScreen gebruikt, een passief projectiescherm dat vertoning van videobeelden zonder verduistering toestaat. Eveneens van Planar: 37``, 42``, 47`` en 52`` LCD schermen.

Kijk ook op de Planar website
 

Spendor

Vanzelfsprekend zal ook ``gewoon stereo`` niet vergeten worden en we hopen dan ook de allernieuwste Spendor ST(atement) te kunnen laten horen, tijdens de Bristol Sound&Vision show nog gedemonstreerd als prototype, nu waarschijnlijk productiegereed!

Lees in het HiFi.nl Bristol show 2007 verslag wat u op de VAD show te wachten staat van Spendor.


PurePower
 
Voor het volledig neutraliseren en elimineren van stroom- en spanningproblemen lever Dimex PurePower oplossingen.Kijk ook op de PurePower website

Of lees de PurePower recensie op HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE