NIEUWSCastle

VAD 07: Viertron

Redactie HiFi.nl | 28 september 2007 | Castle

Viertron – Baroniezaal

Richmond, Durham, Harlech, Howard… allemaal historische Engelse kastelen die door de jaren heen zware periodes hebben gekend. Zo ook Castle Luidsprekers, dat het afgelopen jaar is overgegaan in andere handen en de productie heeft verplaatst naar de gerenommeerde luidsprekerfabriek van IAG. Waar niets aan is veranderd is de opbouw van de luidsprekerlijn, de gebruikte onderdelen en de hoge kwaliteit afwerking met 8 echte houtsoorten.

Meridian heeft samen met Ferrari het beste portable audio/videosysteem ter wereld ontwikkeld. Kom genieten en u verbazen wat er mogelijk wordt, zodra 2 groten der aarde samenspannen om een product te ontwikkelen wat het waard is beider logo’s te dragen.

Musical Fidelity zou Musical Fidelity niet zijn als ze niet iets bijzonders zouden hebben. Altijd al net dat beetje extra controle, kracht of dynamiek willen hebben in uw audio systeem? Dure lichtnetkabels, interlinks, luidsprekerkabels geprobeerd maar toch nog niet tevreden? Met de Supercharger van Antony Michaelson bent u dat wel! Verhoog het vermogen van uw versterker naar 500W per kanaal zonder het klankkarakter van uw set te veranderen en geniet van de live-ervaring!


 
Bij Cyrus hebben ze ook niet stilgezeten. De AV Master 8.0, surround voorversterker met ingebouwde 3-kanaals eindversterker is gloednieuw, en vormt de ideale combinatie met de Discmaster 8.0 DVD-speler. Verder is er de nieuwe FM6 tuner, een nieuwe voorversterker PRE vs2 en 2 nieuwe eindversterkers, 6 POWER en 8 POWER.

Uiteraard zijn al onze producten aangesloten met bekabeling van Supra. Tevens is er naar aanleiding van het 30-jarig jubileum van Supra een film gemaakt in de Supra fabriek in Zweden. Deze zal getoond worden op de grote Supra wand bij de entree van de zaal.

Viertron verwelkomt u dit jaar wederom in de Baroniezaal. U weet wel, die grote zaal met rustieke glas-in-loodramen waar het heerlijk even bijkomen is na het gezwoeg door alle lange gangen en warme demoruimtes.


EDITORS' CHOICE