NIEUWSKEF

Transtec op de woonbeurs

Redactie HiFi.nl | 27 september 2007 | KEF

(ingezonden mededeling)

Evenals voorgaande jaren neemt TransTec deel aan de Woonbeurs, die van dinsdag 25 t/m zondag 30 september in de RAI te Amsterdam wordt gehouden.TransTec laat daar in Hal 8, standnummer 042 zien en horen hoe multiroom bedieningscomfort integreert met hoogwaardige AV-oplossingen.

Op de stand van TransTec zijn van KEF naast de nieuwe KIT 120 en het Universal Wireless systeem ook het Picoforte iPod mini hifisysteem en tal van inbouwluidsprekers te bewonderen. Een SIM2 Full HD ‘high definition’ projector zorgt samen met een Stewart Grayhawk projectiescherm voor een ongeĂ«venaarde beeldkwaliteit, waarbij het geluid wordt verzorgd door vrijwel onzichtbare Pursonic panelen.

Met componenten van Russound en Elan is een volledig operationeel Multiroom systeem samengesteld, met touch screens en keypads, multiroomcontrollers en versterkers, muziekservers en tuners, in- en opbouwluidsprekers, infraroodontvangers en emitters in alle mogelijke vormen. Met als highlight natuurlijk het nieuwe Olé Film Interactive Touchpad van Elan!

TransTec op de Woonbeurs - de techniek is niet zichtbaar, de bediening eenvoudig en zowel beeld als geluid is van topklasse

Hier onder vindt u een impressie van de TransTec stand tijdens de Woonbeurs 2007 in Amsterdam.Openingstijden woonbeurs:
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur - 22.00 uur
in het weekend van 10.00 uur -18.00 uur.

TransTec is te vinden in Hal 8, standnummer 8-042

MERK

EDITORS' CHOICE