NIEUWS

Inschrijving TubeSociety 2008 is gestart

Redactie HiFi.nl | 19 september 2007

(ingezonden mededeling)

TubeSociety is de door Ir. bureau Vanderveen bv opgerichte opleiding tot gediplomeerd ontwerper van buizenversterkers. Gedurende een eenjarige cursus, verdeeld over vier blokken van zes lesavonden, worden de vele facetten van het ontwerpen van buizenversterkers grondig onderricht.

De unieke opleiding behelst niet alleen de noodzakelijke basiskennis, maar ook de vele kneepjes van de praktijk. In de afgelopen cursusjaren hebben de studenten als praktische toepassingen hun eigen buizenversterkers gemaakt. De details hiervan worden ook dit jaar in de  Elektuur High-End Special gepubliceerd, die in december verschijnt. Voor 2008 staan buizen voor- en eindversterkers op het programma die de studenten zelf moeten ontwerpen en bouwen.

Bezoek de website voor een overzicht van het uitgebreide lesprogramma. De grote ervaring van Menno van der Veen als docent en ontwerper van buizenversterkers en uitgangstransformatoren en auteur van meerdere boeken over deze materie, staat borg voor een diepgaande en grondige scholing.

Tot eind december 2007 is het mogelijk om zich via de website voor deze nieuwe opleiding aan te melden. De lesavonden zijn steeds dinsdagavond en starten in januari 2008. Het adres is Sassenstraat 21, 8011 PA te Zwolle, op 10 minuten loopafstand van het station. In dit fraaie rijksmonument, gelegen in het historische hart van Zwolle, is het Ir. bureau met de lesruimte van TubeSociety gevestigd.

Zie voor meer informatie:
www.mennovanderveen.nl


EDITORS' CHOICE