NIEUWSSamsung

IFA: Samsung nieuws


Redactie HiFi.nl | 05 september 2007 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Productinnovaties van Samsung op IFA 2007 draaien om lifestyle

Samsung Electronics stelt de lifestyle van de consument voorop in de producten die zij op IFA 2007 presenteert. Aan de hand van de concepten: New Home en New Mobile Life laat Samsung zien wat design, innovatieve oplossingen en consumentenervaringen betekenen voor thuis en op kantoor.

Op een van ’s werelds grootste beurzen voor consumentenelektronica laat Samsung haar uitgebreide product line-up voor dit najaar zien. Het concept New Home toont onder andere een 70 inch LCD TV, het allereerste Blu-ray Disc Home Theater System en ’s werelds kleinste design kleurenlaserprinter. Onder New Mobile Life presenteert Samsung een 3 inch Digital Media Player, compacte HD-camcorder en smartphones. Met de i620 in wit en pink is de stijlvolle consument altijd bereikbaar, zowel zakelijk als privé.

Samsung begrijpt dat consumenten hun eigen levensstijl creëren. Met een krachtige vormgeving en oog voor detail weet Samsung hoe belangrijk design en technisch multimediagemak voor de consument is.

New Home

 • Tot de verbeelding sprekende Full HD LCD-tv’s: F8 en F9 serie
  De 52 en 70 inch Full HD LCD F9 serie beschikt over de nieuwe LED SmartLighting™ technologie waardoor het beeld ongekend scherp is en de kleuren levendiger zijn dan ooit. De F8 serie Full HD LCD-televisies in 40 en 46 inch hebben een 100Hz MotionPLUS technologie die beeldvervaging voorkomt. De Samsung F8 en F9 serie zijn met hun hoogglans zwarte uiterlijk, koele blauwe detailverlichting en geïntegreerde toetsen elegante blikvangers in huis.

 • Blu-ray Disc Home Theater System HT-BD2
  De HT-BD2 creëert het echte Full HD-bioscoopgevoel thuis. Het eerste Home Theater System met Blu-ray Disc heeft een afspeelsnelheid van 24 frames per seconde. Het ranke high-tech speakersysteem is voorzien van 1.100 Watt vermogen. Hiermee komt Samsung degenen tegemoet die geluid en beeld in hun puurste vorm willen ervaren.
 • Filmnominaties voor Blu-ray Disc speler BD-P1400
  Blu-ray Disc levert de hoogst haalbare resoluties in 1080p. De BD-P1400 geeft zowel beeld als geluid in Full HD weer. Bovendien is de afspeelsnelheid van 24 frames per seconde gelijk aan de snelheid waarin iedere topregisseur filmt. De Samsung BD-P1400 heeft Digital Plus, Dolby TrueHD en DTS-HD die zorgen voor een rijke geluidsweergave vol nuances. Door haar meervoudige lenzensysteem speelt de BD-P1400 naast Blu-ray Discs ook standaard DVD’s en CD’s af.

 • SyncMaster 220N netwerkt zonder PC
  Deze multimediamonitor is uitgerust met netwerkmodules. Via een LAN-aansluiting is online videobellen zonder PC mogelijk. Deze designmonitor heeft een geïntegreerde camera, microfoon en speaker.
 • Compacte designprinters SCX-4500 en ML-1630
  Deze multifunctionele printers zijn luxe designtoppers voor op het bureau. ’s Werelds kleinste monochrome laserprinter ML-1630 en de multifunctional SCX-4500 zijn een combinatie van een krachtig printvermogen en hoogstaand design in zwarte hoogglans lak. De LED-soft-touch bediening zorgt voor gebruikersgemak en versterkt het unieke ontwerp van de printers.
 • Kostenbesparende CLP-660N
  Deze razendsnelle kleurenlaserprinter biedt kwaliteit en betrouwbaarheid en levert kostenbesparingen op. De CLP-660N is met zijn krachtige printvermogen, netwerk- en duplexprintingfuncties de beste printoplossing voor elke kleine en middelgrote kantooromgeving.


New Mobile Life

 • Digital Media Player YP-P2, briljant beeld en geluid in de hand
  Met zijn 3 inch display is de P2 een compact theater met muziek, video, radio en data. Met een touch screen gebruikersinterface is alles binnen handbereik. Op het breedbeelddisplay worden filmpjes in DVD-kwaliteit weergegeven. De YP-P2 speelt non-stop 35 uur muziek en 5 uur video’s en films af.
 • HD camcorder VP-HM-X10C
  Deze eerste High Definition camcorder van Samsung filmt op kwalitatief hoog niveau. De VP-HM-X10C heeft een 2,7 inch high-res touch panel LCD-scherm. Met een progressive 50 fps-technologie zijn opgenomen videobeelden kraakhelder, detailrijk, haarscherp en vol levendige kleuren. Met 10x optische en 20x digitale zoom blijven onvergetelijke momenten in HD-kwaliteit bewaard.
 • G600 5 megapixel cameraphone met mobiel internet
  Deze slanke metalen slider is een volwaardige 5 megapixel cameraphone met 4x digitale zoom. De G600 is ook een supersnel internettoestel. Met één druk op de i-button heb je mobiel internet op een glashelder 2,2 inch display. En daarnaast bevat de G600 60 Mb geheugen voor eigen mp3-bestanden.
 • i620 Smartphone
  Overal waar je wilt, geeft de i620 razendsnel toegang tot mail, chat en documenten. Deze slider-Smartphone in roze of wit beschikt over internet, Windows Mobile 6 als besturingssysteem en een volledig QWERTY-toetsenbord. En naast een digitale fotocamera heeft de i620 een aparte camera waarmee videobellen de gewoonste zaak van de wereld wordt. Multitasken kan niet gemakkelijker.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »