NIEUWS

Marmitek IR Control Pro8

Redactie HiFi.nl | 04 juli 2007

(ingezonden mededeling)

Eindhoven - Marmitek, de specialist op het gebied van infrarood verlenging introduceert de “IR Control Pro8”! Hiermee kunt u uw dvd-speler, satellietontvanger, settop box en audio-installatie gewoon uit het zicht (bv. in een gesloten kast) plaatsen en op afstand blijven bedienen met uw huidige afstandbediening!Wat is de IR Control Pro8?
De “IR Control Pro8” is een kwalitatief hoogwaardige infrarood verlenger die het mogelijk maakt om tot maar liefst 8 Audio/Video apparaten te bedienen terwijl deze buiten het bereik van uw afstandbediening opgesteld staan. De IR Control Pro8 maakt infrarood verlenging onzichtbaar doordat de IR module in, onder of achter uw kast of tegen een wand te monteren is. Bovendien is dit apparaat ongevoelig voor verstoring door een plasmascherm welke in de omgeving staat opgesteld.

Toepassing thuis
Alhoewel het design van A/V apparaten er de laatste jaren zeker op vooruit gegaan is, kunt u een dvd-speler of settop box toch moeilijk een ‘verrijking’ van uw interieur noemen. Ook staat uw apparatuur in de kast heel wat veiliger voor grijpgrage kinderhandjes en is het beter beschermd tegen stof. En niet te vergeten: voor inbrekers die het op uw ‘state of the art’ apparatuur hebben gemunt, staat de ‘buit’ beter uit het zicht.

Toepassing in boten, campers en caravans
In boten, campers en caravans staat de satellietontvanger vaak veilig vastgeschroefd in een kast. Met de IR Control Pro8, die u vast kunt schroeven in het hetzelfde kastje, kunt u uw satellietontvanger bedienen, zonder het kastje open te hoeven maken.

Toepassing professioneel
Op scholen en bedrijven worden de A/V apparaten vaak in een aparte ruimte geplaatst. Dit tegen diefstal en beschadiging. Met de IR Control Pro8 kunt u deze apparaten bedienen, vanaf de ruimte waar de TV of de beamer staat opgesteld.

Tot 8 apparaten bedienen
Met de ‘IR Control Pro8™ kunt u direct 4 apparaten bedienen. Met een Marmitek ‘IR Eye’, een infrarood verlengingssnoertje, kunt u nogmaals 2x 2 apparaten extra aansluiten. 

Hoe werkt het?
U monteert het kastje in, onder of achter de kast of tegen de wand bij uw A/V apparaten. De infrarood ontvanger plaatst u in het zicht van uw afstandsbediening (meerdere aan te sluiten en in verschillende ruimtes te plaatsen, zowel inbouw als opbouw ontvangers verkrijgbaar). Vervolgens sluit u uw A/V apparaten aan via de meegeleverde IR verlengerkabeltjes. U plakt de LED’s op de infrarood vensters van uw A/V apparaten. Richt vervolgens de afstandsbediening op de IR ontvanger en bedien de apparaten zoals u gewend bent. De IR Control Pro8 werkt met vrijwel al uw audio/video apparatuur die voorzien zijn van een infrarood venster (m.u.v. B&O).


Prijs:
De IR Control Pro8™ heeft een consumenten adviesprijs van 99,95 euro incl. BTW.


EDITORS' CHOICE