NIEUWSJVC

JVC Full HD-ILA TV’s


Redactie HiFi.nl | 02 april 2007 | JVC

(ingezonden mededeling)

De Grootste is ook de zuinigste*

Met hun kijkoppervlak van respectievelijk 146 en 157 cm vormen Full HD-ILA TV’s de overtreffende trap van het ultieme theatergevoel. Bovendien is de beeldkwaliteit nauwelijks te overtreffen en is het energieverbruik in verhouding bijzonder laag. 

Het bijzondere van de door JVC ontwikkelde HD-ILA techniek is de volledige afwezigheid van zichtbare pixels of lijnen. Zelfs bij traditionele tv-uitzendingen. Zeker bij dit formaat een niet geringe prestatie. Met hun professionele 3 Chip HD-ILA-DynaPix HD technologie en een kijkdiagonaal van respectievelijk 146 en 157 cm vormen zij het heldere alternatief voor traditionele beamer- of TV systemen. Bovendien is de response snelheid van 0,5 ms spectaculair te noemen.

De HD-ILA TV is geschikt voor Standard- en Full High Definition 1920 x 1080 signalen en voorzien van diverse aansluitingen waaronder HDMI. Een computer (presentaties of foto’s in HD-kwaliteit) of de Xbox 360 (HD kwaliteit) aansluiten is ook mogelijk. Vergeleken met voorgaande modellen is de diepte teruggebracht van 40 naar 28 cm.
Een muurbeugel is nu een optie. Opvallend detail is het energieverbruik. Deze is met 230W gemiddeld veel lager dan grote alternatieve schermen.


Voor meer algemene info zie:  http://www.jvc.nl/site/nl/hd-ila/

Prijs HD-56DS8 (142 cm): € 3899
Prijs HD-65S80 (178 cm): € 4999 

*Die daadwerkelijk te koop is

EDITORS' CHOICE