Crystal Cable succesvol op CES

Redactie HiFi.nl | 25 januari 2007 | Crystal Cable

Crystal Cable succesvol op CES

De CES 2007 is succesvol verlopen voor Crystal Cable. Zij introduceerden daar ondermeer hun nieuwe Crystal Cable Power Strip die zich op zeer veel belangstelling van pers en distributeurs mocht verheugen.

Crystal Cable ontwerpster en directeur Gabi van der Kley is erg tevreden over de beurs. HiFi.nl sprak met haar.

"We hadden enorm veel belangstelling, en veel positieve reacties. Wij deelden een demonstratieruimte met Vivid Audio, en de combinatie van hun luidsprekers, onze bekabeling en Halcro vesterking pakte geweldig uit. Deze samenwerking is niet alleen ons, maar ook onze bezoekers erg goed bevallen."

De nieuwe Powerstrip heeft zes hoogwaardige outlets, die aangepast zijn aan de stekkerconfiguratie van de regio. Zo is de Power Strip onder meer leverbaar met Europese, Engelse en Amerikaanse stopcontacten. De bekabeling is stervormig geconfigureerd tegen magnetische vervorming (emi), en uiteraard intern voorzien van Crystal Cable`s eigen zilver-met-goud bekabeling. De Power Strip is voorzien van een hoogwaardig chassisdeel om er een los netsnoer op aan te sluiten, een netsnoer wordt niet meegeleverd. Gabi van der Kley zegt hierover: "Natuurlijk is het het beste om de Power Strip te gebruiken met een Crystal Cable netsnoer, maar ik wil de klant de mogelijkheid bieden zelf een keuze te maken. Je kunt beginnen met ons goedkoopste netsnoer, en daarna eenvoudig upgraden."

Ook was het voor het eerst dat Crystal Cable op een Amerikaanse beurs demonstreerde met hun nieuwe Ultra lijn. Deze is al iets langer op de markt, en heeft in binnen- en buitenland al diverse lovende recensies gekregen. Op de CES in Las vegas heeft Crystal Cable voor dit produkt de Reviewers Choice Award van Soundstage!Network in ontvangst mogen nemen voor de beste productintroductie in 2006. "Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Het is gewoon erg leuk om ook op deze manier in de belangstelling te staan.", aldus een voldane Gabi van der Kley.

Crystal Cable heeft overigens zelf ook awards uitgereikt, en wel aan hun best presterende distributeurs van 2006. Op de foto de trotse vertegenwoordiger van Excel HIFI uit Hong Kong.

Prijs en leverbaarheid:
De Crystal Cable Power Strip is in de loop van maart 2007 leverbaar, en gaat rond de 1800 euro kosten.


EDITORS' CHOICE