NIEUWSB&W

VAD 06: Prijzenfestival

Redactie HiFi.nl | 14 oktober 2006 | B&W

Vorig jaar heeft de organisatie van de VAD Show voor het eerst het prijzenfestival geïntroduceerd. Dit jaar zal gedurende de 2 dagen dat de VAD Show geopend is voor publiek ieder uur een, door de exposanten ter beschikking gestelde, prijs verloot worden onder de aanwezige bezoekers.

Het enige dat de bezoeker moet doen is ten eerste op het in NH Koningshof aanwezige monitorsysteem op ieder heel uur vanaf 11.00 de uitslag van de trekking bekijken, met een geldig entreebewijs naar de demonstratieruimte gaan waar de prijs wordt uitgereikt en zich tenslotte laten fotograferen met de prijs en de exposant. Voila, de bezoeker gaat naar huis met weer een uitgekomen droom. Degenen die dit jaar prijzen ter beschikking hebben gesteld zijn:


Actual Acoustics in ruimte 17 en 18
Een 2-weg luidsprekerset: de Quadral ‘Maxi 200’. Volledig aluminium en magnetisch afgeschermd in het zwart. Deze prijs vertegenwoordigt een waarde van 198 euro.

AND Benelux b.v. in ruimte 110 en 113
De Argon DAB/FM radio voor een perfecte weergave van al uw favoriete FM én DAB radiostations waar u maar wilt. Ideaal op kantoor, in de keuken in de caravan of op de boot. Prijs: 249 euro.

AVtunes in ruimte 118 en 119
Een Ergo Hoofdtelefoon. Deze zijn het resultaat van uitvoerige studies over de werking van het menselijk oor door Dr. Oskar Heil (1908 – 1994). Uit dezelfde studies zijn de Heil AMT luidsprekers voortgebracht. Prijs: 199 euro.

B&W Loudspeakers Nederland B.V. in de Tuinzaal
De B&W 601 S3 is de kleinste B&W luidspreker die u ten volle laat genieten van alle technologische innovaties die B&W de afgelopen 15 jaar heeft gerealiseerd. Prijs: 400 euro.

BNS in ruimte 24
Een set SDX80 zuilluidsprekers. Te gebruiken als stereoset en later eventueel uit te bouwen naar een surroundset met bijpassende BNS luidsprekers. Prijs 638 euro.

BMB Electronics BV in ruimte 21
Niet minder dan een Nakamichi wekkerradio. Prijs: 150 euro.

Havoned BV in ruimte 111 en 114
Met de optimaal beweegbare Vogel’s steun heeft u kijkplezier vanuit elke hoek. De EFW6245, geschikt voor Plasma/LCD TV is ook te combineren met de Vogel’s kabelkolom en audio/video drager. Prijs: 249,95 euro.

Hepta Design Audio in ruimte 33
Een set gebalanceerde Puresonic audio verbindingskabels met alle toeters en bellen. Prijs: 104 euro.

Hifi Video Test in de Limburg Foyer
Hier zijn diverse DVD’s te winnen van uitmuntende kwaliteit, zowel qua beeld als ‘verhaal’. Maar liefst vijf sets van de vier hiernaast afgebeelde titels!

High Fidelity Discs in de Meierij Foyer
De prijswinnaar kan op de stand van High Fidelity Discs voor 250 euro aan platen en of CD’s komen uitkiezen.

HNNY Benelux bv in ruimtes 40, 41 en 42
HNNY Benelux stelt voor de luisterfanaten een Beyerdynamic DT-880 v2005 hoofdtelefoon ter beschikking. Een product dat inmiddels geen uitleg meer behoeft. Prijs: 299 euro.

McIntosh Nordic in ruimte 44
Een superprijs; de Powerlab Powercord zilver/Gold. Prijs: 900 euro.

Nutters Audio in de Utrecht Foyer
Op de stand van Nutters Audio mag Audiophile Software naar believen uitgekozen worden met een waarde van 100 euro. Meer mag ook maar dan dient het verschil bijbetaald te worden!

Sound E-motions in ruimte 31
Shunyata Taipan Helix Alpha 1,8 mtr netsnoer. Door alle Hifi magazines als beste bestempeld en gebruikt in vooraanstaande studio’s. Shunyata bekabeling wordt ook gebruikt in de luidsprekerlijn van Ayon Audio en Lumen White. Prijs: 759 euro.

TransTec in ruimte 22
TransTec stelt een PURE AV PF50 Home Cinema Power Console ter beschikking. Prijs: 665 euro.

Viertron BV in de Baroniezaal
Een Musical Fidelity X10 v3 buizen uitgangstrap voor correctie van impedantieverschillen. Prijs: 450 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE