NIEUWSB&W

More Music op Brussels Hifi Show

Redactie HiFi.nl | 08 augustus 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Tijdens het weekend van 30 september en 1 oktober is er weer een groots hifi spektakel in het Brusselse. De Hifi & Home Cinema Show gaat weer haar deuren openen. Tijdens deze dagen zal More Music ook bij New Music op de Ch. D’Ixelles 343-345 te Brussel een demonstratie geven.

Op de Brusselse Hifi & Home Cinema Show zal More Music in het Sheraton Hotel de nieuwe Audio Physic Avanti demonstreren. De nieuwste telg in de Audio Physic familie zal leverbaar gaan worden in november van dit jaar. De verkoopprijs zal rond de 9.000 euro per paar zijn. De Audio Physic Avanti zal in combinatie met Primare en Crystal Cables worden gedemonstreerd.

Primare introduceert de nieuwe T23 tuner. De opvolger van de T22 heeft als extra een DAB tuner aan boord en zal in prijs hetzelfde blijven (920 euro).

Ook de Denen zullen aanwezig zijn tijdens dit weekend. Densen heeft naast de nieuwe eindversterkers de B305, B310 en de geïntegreerde versterker B110 nu ook een nieuwe Cd-speler de B410 aan hun programma toegevoegd (1450 euro).

Crystal Cables zal er haar nieuwe ULTRA lijn tonen.


Avalon Isis

De primeur voor België is de Avalon ISIS. Deze zal in combinatie met Spectral en dCS, ten gehore worden gebracht in de demoruimte van New Music. Verder zal op deze locatie ook de nieuwe Avalon Ascendant, de Symbol en het nieuwe NP-systeem gedemonstreerd worden in combinatie met de apparatuur van Pass Labs, Primare en dCS.

MERK

EDITORS' CHOICE