NIEUWSB&W

High Fidelity Belgium 06

Redactie HiFi.nl | 05 september 2006 | B&W

High Fidelity Belgium 2005 krijgt een vervolg. Logisch toch!? Na de succesvolle introductie van ons nationaal showevent vorig jaar, bestaat onze ambitie erin om dit jaar nog beter te doen.

High Fidelity Belgium is een (inter)nationale Hifi & Home cinema show die, in tegenstelling tot de provinciale dealerbeurzen, volledig gedragen wordt door de invoerders en/of fabrikanten. Vorig jaar haalden we net de kaap van duizend bezoekers, dit jaar willen we verder groeien! Om zeker te zijn van meer bezoekers laten we High Fidelity Belgium dit jaar samenvallen met de start van het nieuwe “hifi-seizoen”: zaterdag 30 september en zondag 01 oktober 2006. Audioforum.be staat immers voor promotie van de audiovisuele cultuur, op die manier geven we de Belgische markt een extra stimulans.

Praktisch gezien brengen we dit jaar alle presentaties onder in één hotel. Het hotel van dienst is het prestigieuze en nagelnieuwe Courtyard Hotel**** in Evere. Dit hotel heeft een prachtige, moderne vormgeving. In de Courtyard nemen we 14 zalen, 1 royal suite, 10 suites en 10 statics in gebruik. Met een ligging net buiten het centrum van Brussel vormt bereikbaarheid geen probleem, ook aan parkeerplaatsen ontbreekt het niet. In dit hotel kan je ook verpozen, iets drinken en zelfs iets eten. De Zinc bar en brasserie staan ter beschikking van de hongerige en dorstige bezoekers. We hebben dit hotel opnieuw weerhouden omdat het beschikt over één van de beste crews om de organisatie van een grootschalig project als High Fidelity Belgium tot een succes te maken. Bezoekers kunnen in het Courtyard Hotel rustig promeneren in een aangepast en exclusief kader, terwijl ze kennismaken met het beste wat de audiovisuele markt te bieden heeft. Laat je onderdompelen in een unieke sfeer van emotie, klank, passie en beeld…zet High Fidelity Belgium nu al in je agenda!

Laat ons allemaal samen bouwen aan de (inter)nationale uitstraling van High Fidelity Belgium. Audioforum.be koestert de ambitie om na 5 showedities (tegen 2010) een binnen het milieu gekende en gerespecteerde referentieshow uit te bouwen.

Voor de laatste nieuwtjes, de showprimeurs, de te winnen prijzen en alle randinformatie die te maken heeft met deze show verwijzen we je graag naar de infosite: www.highfidelitybelgium.be. Binnenkort brengen we je al op de hoogte van de eerste deelnemers, dus stay tuned!


High Fidelity Belgium 2006 datafacts


Showhotel
Courtyard Hotel**** Brussels
Avenue des Olympiades 6
1140 Brussel
Telefoon: +0032 (0)2 3370808
Fax: +0032 (0)2 3370800 
Internet: www.marriott.com/BRUCY 

MERK

EDITORS' CHOICE