NIEUWSB&W

Clofis tijdens luistershow 2006

Redactie HiFi.nl | 01 maart 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Clofis is ook weer aanwezig op de luistershow in Rotterdam dit jaar, welke gehouden wordt tegelijkertijd met de Doelen hifi show.

We zullen een spectaculaire primeur in Nederland laten zien van de eerste 1080p HDTV DLP projector van Projectiondesign. Projectiondesign is de allereerste fabrikant die een HDTV DLP projector kan leveren met de nieuwe 1920x1080 DLP chip van Texas Instruments. HDTV staat op het punt van doorbreken ook in Nederland nu enkele kabelmaatschappijen hebben laten weten in het tweede kwartaal van 2006 sommige zenders in HDTV te gaan doorgeven. Op de show demonstreren we met 1080 HD materiaal vanaf een HTPC, en we projecteren dit op een 3,5 meter groot scherm van Screenline. Voor de bekabeling gebruiken we de Gefen extreme HDTV optische kabel, met deze kabels is het mogelijk om in de allerhoogste kwaliteit digitale videosignalen DVI of HDMI over te brengen, ook bij langere lengten.

Als audiosysteem gebruiken we de nieuwe Stargate 7.1 Dolby Digital/DTS processor van Moon samen met een Moon 5 kanaals eindversterker. Moon is een fabrikant uit Canada die zeer hoogwaardige audioapparatuur maakt.

Als luidsprekers gebruiken we modellen uit de Constellation lijn. Chario luidsprekers worden gemaakt in Italie en kenmerken zich door de zeer hoogwaardige afwerking in massief hout of in echt houtfineer.

MERK

EDITORS' CHOICE