NIEUWSB&W

Servi-q verdeler T+A


Redactie HiFi.nl | 21 februari 2006 | B&W

(ingezonden mededeling)

Servi-Q B.V. is per 1 februari 2006 aangesteld als de nieuwe vertegenwoordiging voor alle T+A producten. T+A elektroakustik GmbH & Co.KG en Servi-Q hebben zich ten doel gesteld de positie van T+A op de Nederlandse markt te versterken en verder uit te bouwen.

T+A is opgericht in 1978 en gevestigd in de Duitse plaats Herford. Daar worden door circa 100 medewerkers alle producten ontwikkeld en gebouwd. T+A is ooit begonnen als bouwer van luidsprekers volgens het transmissionline principe. Deze ontwikkeling zette zich voort via actieve luidsprekers naar de in 1988 geïntroduceerde High End elektronica lijn. 

Los van de inmiddels hoog geprezen kwaliteit kenmerkt de elektronica lijn zich door een bijzonder tijdloos design met een vleugje lifestyle. Dit kenmerkende design en de daarbij behoorde maatvoering zorgt ervoor dat kopers van deze producten hun audiosysteem altijd weer kunnen uitbreiden met passende componenten. De complete productlijn bestaat uit geïntegreerde versterkers, voor- en eindversterkers, tuner, surround-receivers-versterkers en decoders, cd- en dvd spelers, compacte muzieksystemen en van traditionele luidsprekers tot actieve luidsprekers met buizenversterker en elektrostatische hoogweergever.

Om de T+A componenten te kunnen inpassen in multi room systemen heeft T+A adapters ontwikkelt om te kunnen communiceren met QED en Crestron besturingssystemen.

T+A wordt geleverd via de vakhandel

Meer informatie
Servi-Q B.V.
Tel. 033-2537193
info@servi-q.nl
www.TAelektroakustik.de

MERK

EDITORS' CHOICE