NIEUWSRevel

Revel Concerta series


Redactie HiFi.nl | 09 november 2005 | Revel

(ingezonden mededeling)

De ontwikkelaars van Revel hebben vanaf het begin aansluiting gezocht bij de reproductie van multikanaals audio. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de belangrijkste factoren waarop wij als luisteraar een combinatie als plezierig ervaren.

Revel Concerta series

Kwalitatieve aspecten zoals dynamiek, klank juistheid afhankelijk van plaatsing en definitie zijn uitgebreid onderzocht. Een van de belangrijke aspecten is een uniforme klank ongeacht de locatie van de luidsprekers. Hierdoor functioneert een groep luidsprekers als een coherent geheel en zijn de luidsprekers individueel niet te onderscheiden.

De Concerta serie is de jongste telg van de Revel familie die met deze design criteria is ontwikkeld. Een belangrijke uitdaging was om de betaalbaarheid niet uit het oog te verliezen en de muzikale kwaliteiten op Revel niveau te presenteren.

Revel Concerta series

Met dit doel zijn er nieuwe luidspreker units, cross-overs en behuizingen ontwikkeld. Uiteindelijk werden de luidsprekers onderworpen aan de ultieme test .- “double blind listening” door een groep ervaren luisteraars die bij HSG zijn opgeleid om hieraan deel te kunnen nemen.

Het resultaat is een fantastische muzikale en betaalbare multikanaals luidsprekergroep die de Revel naam bij muziek reproductie eer aan doet.

Adviesprijzen:
F12 - Drieweg luidspreker per stuk 798 euro
M12 - Tweeweg luidspreker per stuk 398 euro
C12 - Drieweg center luidspreker 598 euro
S12 - Drieweg surround luidspreker* 598 euro
B12 - 10 inch powered subwoofer 1198 euro

*( S12 leverbaar in black en white)

MERK

EDITORS' CHOICE