NIEUWSPioneer

Pioneer 6e generatie plasma

(ingezonden mededeling)

Vandaag kondigde Pioneer aan dat het zijn plasma TV`s van de 6de generatie zal introduceren op IFA in Berlijn van 2 tot 7 september. Deze producten vormen het hart van het ‘Pure Digital Home Theatre’ concept van het bedrijf.

Pioneer Plasma

De plasma TV`s van de 6de generatie zijn uitgerust met een aantal doorbraken op het vlak van flat panel technologie en beeldverwerking en kaderen in het beleid van Pioneer om toonaangevende digitale componenten (plasma TV`s, A/V-ontvangers, HDD/DVD recorders en DVD-Audio/Video/SACD-spelers) op de markt te brengen die garant staan voor ongeëvenaarde kwaliteit en performantie, gecombineerd met absolute gebruiksvriendelijkheid op het vlak van installatie, aansluiting en bediening.

Pioneer Plasma

‘Pioneer was de eerste producent die “HD ready” plasma TV`s op de markt bracht ruim een jaar voor de specificatie werd gedefinieerd. “HD ready” zit in de genen van de nieuwe generatie displays en zij dompelen de kijker als het ware onder in een ultieme "high definition" ervaring, vooral in combinatie met volledig digitale componenten. We kijken nu al uit naar het moment waarop dealers op IFA met eigen ogen kunnen kennismaken met de ultieme kwaliteit van de displays, die het bewijs zijn van onze overtuiging dat plasma dé technologie voor flat screen displays bij uitstek is,’ zegt Philippe Coppens, Manager, Technology and Product InfoManagement, Pioneer Europe.

Op IFA worden de volgende modellen gelanceerd:
PDP-506XDE – 50 inch – ‘HD ready’ – ingebouwde DTT
PDP-436XDE – 43 inch – ‘HD ready’ – ingebouwde DTT
PDP-506FDE – 50 inch – ‘HD ready’
PDP-436FDE – 43 inch – ‘HD ready’


EDITORS' CHOICE