NIEUWSJVC

JVC highspeed LCD


Redactie HiFi.nl | 28 april 2005 | JVC

(ingezonden mededeling)

Voor het bekijken van sportprogramma’s en snelle games heb je een snelle LCDtv nodig. Iets om op te letten bij de aanschaf van een platte tv. Een Highspeed-LCD kost meestal wat meer maar is het dan ook dubbel en dwars waard.

Volgens JVC hebben zij de snelste. Met 7 milliseconden bieden hun Highspeed LCD’s optimale prestaties in zowel een sportieve TV-, DVD- als PC omgeving.

JVC LT-32S60

‘DynaPix’, JVC’s nieuwste referentie op beeldoptimaliserings gebied, en de tot nu toe hoogste refreshrate van 7 milliseconden maakt deze nieuwe generatie Highspeed LCD’s extra aantrekkelijk. Volgens JVC bieden zij optimale prestaties in zowel een sportieve tv-, DVD- als PC omgeving. Natuurlijk plukken ook de huidige High Definition testuitzendingen (via de Astra satelliet) en toekomstige HD-bronnen en de PC hier duidelijk de vruchten van. Maar ook regulaire uitzendingen en voor het eerst ook sportprogramma’s en games worden met Highspeed-LCD zichtbaar beter weergegeven. Anders dan gewone LCD-tv’s wordt hier de nagenoeg altijd aanwezige kabel-tv ruis niet op digtaal agressieve wijze onderdrukt. Want digitale ruisonderdrukking kost bij LCD kostbare tijd en is daardoor dus minder geschikt voor snelle bewegingen. Een toekomstvriendelijke HDMI aansluiting is aanwezig. Door deze dunne, installatievriendelijke kabel worden beeld en geluid digitaal getransporteerd. De afgebeelde, exclusieve designstandaard wordt meegeleverd. Een verstelbare muurbeugel is een optie.


Prijzen:
LT-26S60 zilver of zwart (DynaPix en HDMI):  1899 euro 
LT-26A60 zilver of zwart:  1499 euro
LT-32S60 zilver of zwart (DynaPix en HDMI):  2699 euro 
LT-32A60 zilver of zwart:  2199 euro

Leverbaar:
vanaf mei 2005

EDITORS' CHOICE