NIEUWSB&W

Komt dat zien! Lente Hifi Show


Redactie HiFi.nl | 18 maart 2005 | B&W

Dit weekend wordt in De Doelen in Rotterdam de jaarlijkse Doelen Lente HiFi Show georganiseerd. Het neusje van de HiFi zalm wordt aan u gepresenteerd. En als extra kunt u daarnaast het jazz festival bezoeken!

HiFi.nl is elk jaar ook aanwezig op de Doelen Lente HiFi Show. Zo verzorgen wij de online promotie van dit evenement en daarnaast biedt ons dit een uitgelezen kans om zoveel mogelijk HiFi.nl-lezers te informeren over wat de Doelen Lente HiFi Show allemaal te bieden heeft.

De Doelen Lente HiFi Show 2005 (c) Xingo

De Doelen Lente HiFi Show is een groots HiFi-evenement. U ziet en hoort wat hedentendage "hot" is op het vlak van de betere Audio en Video. Gerenommeerde importeurs als Audiac, More Music, Dynaudio, Joenit en Viertron (om er maar een paar te noemen) geven acte de prĂ©sence, maar tegelijkertijd ontmoet u in de Doelen ook nieuwe, misschien voor u nog nog minder bekende importeurs, zoals onder andere Melodia, HIMP, Sound Emotion en Sharkwire.

Behalve Hifi is er op de Doelen Lente HiFi Show ook het jaarlijkse Jazz Festival met de Pim Jacobs Muziekprijs en een bijzondere demo van Oscar Peterson`s DVD. Een review hiervan kunt u al lezen op HiFi.nl.

Meer informatie

Openingstijden  
Zaterdag 19 maart 10:00-18:00 uur
Zondag 20 maart 10:00-18:00 uur

Toegangsprijs: 10 euro per persoon. Hiermee heeft ook ook toegang tot alle jazzconcerten. Entreekaarten zijn op beide dagen geldig en kinderen onder de zestien mogen, onder begeleiding, gratis naar binnen.

MERK

EDITORS' CHOICE