NIEUWSB&W

Lookenlisten shows


Redactie HiFi.nl | 15 oktober 2004 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Op drie zaterdagen, te weten 16, 23 en 30 oktober aanstaande, organiseert Europa`s grootste Info & Demo centrum een drietal Home Entertainment dagen, waarbij er ondermeer bijzondere aandacht is voor grootbeeldprojectie.

Centraal in het land gelegen nabij het kruispunt van A2 en A15 is het Look & Listen info en demo centrum gelegen. Op 1500m2 worden daar alle producten getoond en gedemonstreerd die door een viertal samenwerkende importeurs in de Benelux worden vertegenwoordigd. Deze vier bedrijven hebben zich gespecialiseerd in de betere apparatuur voor de weergave van muziek en film in de huiskamer.

Niet alleen de kostbare topset van vele tienduizenden euro`s, maar ook de compacte miniset voor in de slaapkamer en de breedbeeldtelevisie of flat screen tv van uw keuze kan hier aan een kritisch oordeel onderworpen worden.

Tal van systemen in allerlei prijsklassen voor de weergave van beeld en geluid staan demonstratieklaar opgesteld om u in "hogere sferen" te brengen; van traditioneel 2 kanaals Stereo tot Home Cinema "Surround".

Op deze dagen zullen onze specialisten u onder het genot van een hapje en een drankje graag vrijblijvend te woord staan en u inwijden in de wondere wereld van beeld en geluid...... Onder de bezoekers aan de demodagen wordt een fraaie Denon DVD-speler en een 10 tal Monster scartkabels verloot.

MERK

EDITORS' CHOICE