NIEUWSvan den Hul

van den Hul - The NAME

Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2004 | van den Hul

Augustus 2004 - Nieuwe kabeltechnieken maken het mogelijk een pure 75 Ohm interlink met fantastische specificaties tegen minimale kosten te produceren, het resultaat; van den Hul The NAME

A.J. van den Hul:

“Wij hebben de The NAME geïntroduceerd omdat er veel te veel kwalitatief laagwaardige en slecht presterende (kabel)producten op de markt zijn. De uitdaging was om een uitmuntend klinkende interlink met consument-vriendelijke prijseigenschappen te ontwikkelen. Ik kan met enige trots zeggen dat wij daarin zijn geslaagd en dat The NAME in zijn klasse met kop en schouders boven de competitie uitsteekt!”

van den Hul - The NAME

De gemiddelde audiofiel wil meestal veel betalen voor kabels. Duur is goed, nietwaar? Toch is duur niet altijd beter en is voordelig niet altijd minder. Wilt U echt (te) veel blijven betalen voor kwaliteit?
Van den Hul komt met een overtuigend antwoord op de wens naar maximale prestaties tegen minimale kosten. Dat antwoord luidt ‘The NAME’. Als ontwerper en producent, weten wij langzamerhand een paar dingen over kabels en prestaties. Op onze website staan alle geheimen. Nou ja, …..we houden soms nog het een en ander voor onszelf. We stoppen ze wel in de kabel en dat is ook direct hoorbaar. That’s in The NAME, zullen we maar zeggen. Maar hoe het precies werkt, ervaart U alleen door te luisteren.
The NAME is een interlink, barstensvol innovatieve techniek. Het lukt ons helaas niet om U er veel voor te laten betalen. Toch bezuinigen we niet op materialen. De prestaties van de eerste dag blijven jarenlang behouden, mede door toepassing van duurzame kunststoffen. De geleider maken we zelf. Doet een beetje denken aan de Franse keuken. Alleen de kok kent het geheim. Toch is The NAME no-nonsense. Eigenlijk gewoon gemaakt voor audio (en video). Dat kan zonder filters, eigen stroomvoorziening, vliegtuigmaterialen, loodkorrels, fancy prijzen en onbegrijpelijke technieken. That’s not in The NAME. De prijs zit alleen in de prestaties en in doordachte techniek. Verkrijgbaar in alle gangbare lengtes.

Prijs:
Euro 49,- voor een stereoset van 80 cm!

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE