NIEUWSMarantz

Marantz LCD en Plasma schermen

Redactie HiFi.nl | 28 april 2004 | Marantz

(ingezonden mededeling)

Marantz, wereldwijd één van de toonaangevende merken op het gebied van eersteklas audio- en videoproducten, heeft de  LC3050 30-inch digitale LCD-tv en het PD4220V 42-inch plasmascherm tegelijkertijd op de markt gebracht. De producten passen perfect bij de AV-apparatuur van Marantz en laten u kennis maken met de nieuwste `platte` weergavetechnologie in Marantz` vermaarde en adembenemende thuisbioscoop.

LCD-tv
De LC3050 is een hoogwaardige tv met een 30-inch (diagonaal) LCD-scherm en een ingebouwde tv-tuner. Het is één van de eerste tv`s in zijn klasse met een DVi-D-ingang die HDCP-compatible is. Deze ingang biedt een optimale weergavekwaliteit voor digitale bronnen, zoals dvd-spelers. De aantrekkelijke zwart-zilverkleurige set is minder dan 100 mm diep en daarom bijzonder geschikt voor wandmontage of plaatsing op een tafel (hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de meegeleverde passende standaard).

Marantz Flat TV
 
Om optimaal kijkplezier te bieden, is de LC3050 met hoge resolutie voorzien van diverse functie-uitbreidingen, zoals Digital Colour Transient Improvement (DCTI) voor een minimum aan overlopende kleuren, Digital Luminance Transient Improvement (DLTI) voor de weergave van een scherp en duidelijk beeld, en Black Level Expansion voor rijkere en donkerdere zwarte tinten. De hoogwaardige deinterlacing-schakeling reduceert ongewenste bewegingseffecten tot een minimum. Het vloeibaar-kristalbreedbeeld (LCD) van de LC3050 biedt in alle omstandigheden voldoende lichtopbrengst en een hoog contrast voor een duidelijk beeld, terwijl de ingebouwde stereoluidsprekers en de vijf door de gebruiker te selecteren audio- en videomodi de AV-ervaring compleet maken. De tv wordt geleverd met een elegante en gebruikersvriendelijke aluminium afstandsbediening, die de bediening van dit stijlvolle product nog leuker en intuïtiever maakt.

Hoogwaardig plasmascherm
Het nieuwste plasmascherm van Marantz biedt een harmonieuze combinatie van de slimste beeldtechnologie en een geavanceerd ontwerp. Dankzij de hoogte-breedteverhouding van 16:9, een kristalhelder en nauwkeurig beeld en de getrouwe weergave maakt deze plasmamonitor absoluut veel indruk. De gestroomlijnde techno-artlijnen van de monitor harmoniëren goed met uw omgeving. Het grote 42-inch PD4220V multimediascherm biedt film- en concertliefhebbers die in het bezit zijn van een apart hoogwaardig AV-systeem met surround sound de perfecte resolutie voor optimaal videogenot. Het scherm maakt gebruik van de nieuwste generatie plasmatechnologie om een beeld met hoog contrast (1500:1) te produceren. De prestaties worden nog verder verbeterd met DCTI, DLTI en Black Level Expansion. Andere functies zijn Advanced Mass Area Sampling, dat het kleurschakelingsgebied horizontaal en verticaal verbreedt om diagonale lijnen recht te maken en gebogen lijnen gladder weer te geven, zodat alles duidelijker en nauwkeuriger wordt weergegeven. Ingebouwde krachtige stereo audioversterkers kunnen de gewenste externe luidsprekers aansturen. Deze apparatuur, die is afgewerkt in een subtiele staalgrijze kleur, kan aan de muur worden gemonteerd of op een tafel worden gezet. Een wandarm en passende tafelstandaard zijn los verkrijgbaar. De PD4220 kan met 4 of 9 schermen worden uitgebreid tot een videowand.

Marantz Flat TV

MERK

EDITORS' CHOICE