NIEUWSPiega

Piega introduceert P4XSMkII

Redactie HiFi.nl | 27 april 2004 | Piega

(ingezonden mededeling)

Met het nieuwe model PIEGA P4XSMkII is de PIEGA P4MkII-serie een kleine maar zeer verfijnde boekenplankluidspreker rijker. Geschikt voor toepassing als "stand-alone" luidspreker voor stereogebruik of als rear-luidspreker in het PIEGA P4MKII huisbioscoopsysteem, manifesteren deze compacte speakers zich overal waar kleine luidsprekers grote prestaties moeten leveren…!

Piega P4XS MkIIKlein maar fijn.
De volledig uit puur aluminium vervaardigde boekenplankluidsprekers PIEGA P4XSMkII zijn zowel optisch en akoestisch afgestemd op de luidsprekers van de PIEGA P4MkII-serie. Ondanks hun compacte afmetingen zijn deze luxe speakers, met de unieke PIEGA LDR-bandtweeter, een waarborg voor een onovertroffen luistergenot bij muziek- en filmweergave.

Toepasbaar in zowel Stereo als Surrouns systemen
Als component in een individueel te combineren PIEGA P4MkII-systeem zorgen de nieuwe P4XSMkII luidsprekers voor een indrukwekkend, rondom uitgebalanceerd en realiteitsgetrouw stereogeluid. U kunt deze luidspreker dan ook gebruiken als volwaardige hoofdluidspreker (eventueel met subwoofer) en als achterluidspreker in een volledige P4MkII-serie opstelling.

Zowel bij stereotoepassingen als bij huisbioscoopgebruik zorgen de PIEGA P 4 XS MKII boekenplankluidsprekers op ieder moment voor  imposant muziek- en huisbioscoopplezier…!


EDITORS' CHOICE