NIEUWSB&W

Audioshow Antwerpen (B)

Redactie HiFi.nl | 13 april 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

Na het succes van High Fidelity Limburg, in november vorig jaar, bouwt audioforum.be verder aan het aanbod provinciale dealershows. Next up is de provincie Antwerpen.

Audioforum showAlles kadert in het plan om op termijn jaarlijks 3 soortgelijke shows te organiseren (Limburg - Antwerpen -  Vlaanderen) en als aanloop naar een heuse nationale importeurbeurs. Als een grootse landelijke beurs het einddoel is, waarom dan al die provinciale shows? Elke show kadert sowieso binnen onze algemene doelstelling, nl. de audiovisuele cultuur in België cultiveren. Bovendien hebben de provinciale shows tot doel de lokale dealers een platform te bieden om zich te kunnen profileren buiten hun vertrouwde omgeving. Een bezoeker van een provinciale show kan zich op die manier een duidelijk beeld vormen van wat er bij hem in de buurt zoal te koop is. Via verzorgde presentaties in een aangenaam kader maakt hij kennis met het provinciale audiovisuele aanbod. Op een `nationale beurs` daarentegen presenteren invoerders (verlengde van de eigenlijke fabrikanten) hun productengamma (nieuwigheden!) op grotere schaal. Two totaly different things dus...

Wat biedt High Fidelity Antwerpen 2004 nu?
High Fidelity Antwerpen wordt een grote en grootse show. Place to be wordt Hotel Ter Elst in Edegem. When? Zaterdag 17 en zondag 18 april aanstaande. In meer dan 20 demonstratieruimtes geven 18 exposanten het beste van zichtzelf! Daarenboven staan in de grote Strauss-inkom-hal verschillende static shows opgesteld met software, accessoires en kleinere componenten! Meer dan 50 merken zijn vertegenwoordigd (merknamen van kabels en accessoire niet inbegrepen)! Op zaterdag en zondag kan je doorlopend van 10u tot 18u de stereo- en surroundemonstraties aflopen. Kijk je ogen uit en geef je oren de kost! Voor de €5 inkom hoef je het niet te laten, je krijgt er een gratis drankje voor in de plaats. Bovendien maak je nog kans om een gratis dvd-speler te winnen! High Fidelity Limburg kreeg vorig jaar het bezoek van meer dan 500 mensen. Uiteraard hopen we met High Fidelity Antwerpen op een nog beter resultaat, gezien de centrale ligging en het grotere aanbod.

Van harte welkom natuurlijk!

 

MERK

EDITORS' CHOICE