NIEUWSB&W

Doelgericht

Redactie HiFi.nl | 25 maart 2004 | B&W

Deze week  hebben we wat minder recensies dan gewoonlijk, maar de recensie die we hebben is dan ook een regelrechte wereldprimeur.  Wij zijn het eerste (web)magazine dat de nieuwe Crystal Cables aan de tand heeft mogen voelen.
De reden dat we deze week wat minder recensies hebben dan gewoonlijk, heeft alles te maken met het komende weekend. We zijn namelijk erg druk doende met de voorbereidingen op de Doelen Lente HiFi show, die dit weekend gehouden wordt in Rotterdam.  HiFi.nl verzorgt namelijk de verslaglegging van dit jaarlijks terugkerende evenement. Als u op de show bent is het leuk om ook eens bij de stand van HiFi.nl binnen te lopen ( u vindt ons direct rechtsachter in de grote zaal). Een leuke gelegenheid om eens kennis te maken met onze auteurs en ze misschien wel het hemd van het lijf te vragen.
Vanaf morgen zal HiFi.nl dan ook helemaal in het teken staan van de Doelen Lente HiFi-show, maar geven we natuurlijk ook aandacht aan de show in Hotel Engels.
Leuk om te weten; de "koopgoot" ligt om de hoek van de Doelen en die is, zoals iedere zondag, gewoon geopend. Een leuk excuus om uw vrouw (zoals uit ons onderzoekje van twee weken geleden is gebleken, is 95% van onze bezoekers mannelijk) over te kunnen halen haar zondag op te offeren.

Wij zien u graag dit weekend in Rotterdam,

Redactie HiFi.nl


Nieuw op HiFi.nl:


Hardware recensies

Crystal Cable,
HiFi.nl is het eerste (web)magazine die deze nieuwe Nederlandse kabels aan de tand heeft mogen voelen. Lees in de recensie hoe het kan dat een zeer dunne kabel tot grootse prestaties in staat is.

Crystal Cable (c) Xingo


Software recensies

Beth Hart - Leave the Light on (CD), door Michiel Witlox
Moordgasten - Moordaardig (CD), door Roel Bouman
Tape (DVD-film), door Jan Luijsterburg
Russian Ark (DVD-film), door Jan Luijsterburg
Electric Kool Aid - My true intent is for your delight (CD), door Timo Schuurbiers
Oneida - Secret Wars (LP), door Jan Luijsterburg


Achtergrondartikelen - Columns

HiFi in onderdelen, schakelende voedingen; zegen of nachtmerrie
Al weer de laatste aflevering  uit de artikelreeks van Frank Speet. Frank neemt hierin de schakelende voedingen onder de loep.

Voor elkaar,
Rene van Es ondervindt de praktische problemen die ontstaan bij het aanschaffen van een nieuwe TV.

MERK

EDITORS' CHOICE