NIEUWSB&W

Lentekriebels


Redactie HiFi.nl | 18 maart 2004 | B&W

Woensdag hadden we de eerste echte mooie zonnige dag van het nieuwe jaar. Het is grappig wat je op zo’n dag allemaal ziet gebeuren; motoren komen uit de schuur, auto’s worden gepoetst, tuintjes geharkt en alle terrasstoelen in de stad zijn bezet. In vroeger tijden was dit ook de tijd van de traditionele voorjaarsschoonmaak (wie doet dit eigenlijk nog); alles werd in orde gebracht voor het komende jaar. Ook in de HiFi-branche wordt in deze tijd de aanzet gegeven voor het nieuwe jaar, startend met de eerste shows.
Misschien is het ook weer eens tijd om uw installatie klaar te maken voor de komende periode of in ieder geval eens te kijken of alles nog wel correct werkt na het intensieve gebruik in de afgelopen winterperiode. In de High Fidelity Discs shop vindt u een test-CD die uitermate geschikt is om te kijken of uw HiFi-installatie weer eens een goede onderhoudsbeurt c.q vervangingsbeurt nodig heeft. Heeft u gelijk een excuus om tijdens de komende HiFi-shows met bovengemiddelde interesse te kijken naar al dat moois om uw installatie nog verder te verfraaien.

Wij wensen u dan ook weer veel lees, kijk, poets en luisterplezier.

De Redactie


Nieuw op HiFi.nl

Hardware recensies

De Vos 502
Rene van Es neemt de kleinste monitoren van De Vos uit het Brabantse Oss onder de loep. Kan zo’n kleine fabrikant de strijd aangaan met de internationale concurrentie?

Goldmund set
“Goldmund”, het wekt al bewondering als je de naam uitspreekt. Sinds jaar en dag is het een van de meest prestigieuze merken die er op audio gebied zijn. Maakt dit merk zijn reputatie nog steeds waar?


Software recensies

Tchaikovsky/Verdi (CD), door Jan Luijsterburg
Lester Young - The President Plays With The Oscar Peterson Trio (LP), door Jan de Jeu
Meisje (DVD-film), door Jan Luijsterburg
City of God (DVD-film), door Jan Luijsterburg
Incubus - A crow left of the Murder(CD), door Michiel Witlox
Chris Jones - Roadhouses & Automobiles (CD), door Jan de Jeu

City of God


Achtergrondartikelen – Columns

HiFi in onderdelen; Balanceer ellende
De tweede aflevering uit de artikelreeks van Frank Speet. Frank behandelt hierin de zin en onzin van gebalanceerde verbindingen.

Hersenen
Af en toe lijkt de wereld gek geworden. Gelukkig nemen onze hersenen ons in bescherming.
Rene van Es blikt terug op de afgelopen week.

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE