NIEUWSB&W

De Dutch DIY audio dag

Redactie HiFi.nl | 16 maart 2004 | B&W

(ingezonden mededeling)

De Dutch DiY dag wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd, dus neem je apparatuur onder de arm en bezoek de doe-het-zelf dag voor HiFi apparatuur in Apeldoorn

Het was rot weer, koud, de avonden waren lang, de kinderen naar bed, je partner was de hort op en de hond had ook al geen zin om te wandelen.
Dus je hebt genoeg tijd gehad, de afgelopen maanden, om je uiterste best te doen om die ene versterker te ontwerpen en bouwen of om die low-waf profile speaker te vervangen of herbouwen tot iets waar je trots op bent.

Daarom naar Amerikaans en Canadees voorbeeld nu eindelijk ook in Nederland :

De Dutch DIY audio dag

Op deze dag krijg je de tijd om iedereen te laten zien wat je op die zolder/hobby kamer uitgespookt hebt, te discussiëren en 3 presentaties bij te wonen. De presentaties hebben allen te maken met audio of DIY audio.

De organisatie heeft Jan Didden gevraagd iets te vertellen over Audio PCB design, Ward Maas over de mythes rondom de CD en als laatste Steven om iets te vertellen over zijn zelfgebouwde Elektrostatische Hoofdtelefoon. De rest van de dag wordt geheel door jullie bepaald.

Dus breng je luidsprekers, eindbakken, voortrappen e.d. allemaal maar mee want dat is wat we willen zien en horen. Dat laatste (helaas) op een respectabel geluidsniveau i.v.m. de wettelijke bepaling op het gebruik van de ruimte.

Heb je componenten over die je wil verkopen of ruilen dan zal hier ook een mogelijkheid voor zijn.


 

MERK

EDITORS' CHOICE