NIEUWSB&W

Nieuw op HiFi.nl


Redactie HiFi.nl | 27 februari 2004 | B&W

Deze week staat HiFi.nl een beetje in het teken van de vrouw; de vrouw in de wereld die HiFi heet wel te verstaan. Zo heeft onze enige vrouwelijke auteur een bezoek gebracht aan de CES 2004 en brengt deze week verslag uit over de vrouwen in de HiFi-wereld. Ook onze Hi-Visit van deze week is een bezoek aan een winkel waar de vrouw het woord voert. De invloed van een vrouw op een HiFi-winkel is dan ook duidelijk merkbaar.

Deze onderwerpen maakten ons nieuwsgierig naar het antwoord op de vraag hoeveel vrouwen onze website bezoeken en waarderen. Wij willen u dan ook, bij deze, verzoeken om onze wekelijkse Poule-vraag op de voorpagina te beantwoorden.
Verder deze week worden er, zoals gebruikelijk, weer de nodige apparaten aan een gedegen test onderworpen (waarvan de JMLab Diva toch ook echt vrouwelijk is) en recenseren we ook weer een aantal software-titels.

Wij wensen u, ook weer deze week, veel lees- en kijkplezier.

Redactie HifI.nl


Nieuw op HiFi.nl:

Hardware recensies
Audio Research VS55i buizenversterker
Audio Research beschikt al ruim 30 jaar over buizenkennis en is daardoor perfect in staat de hoogwaardige kwaliteiten uit de top-range te vertalen naar deze betaalbare range. Blij was ik dan ook dat Audio Excellence het enige in Nederland te verkrijgen exemplaar een tijdje in mijn luisterruimte heeft laten logeren.

JMLab Diva
De komst van een nieuwe Focal-JMlab luidspreker is voor mij altijd een belevenis. Ik zal niet onder stoelen of banken steken dat JMlab al jaren één van mijn favoriete merken is.

Focal-JMlab Diva Utopia Beryllium


Achtergrondartikel – Column
Opzij
De paar dames die ik ken in de audio haal ik zo uit mijn visitekaartjes map. Anita Neve (VAD Show organisatie), Renate Paxa (High End Society Duitsland), Gabi van der Kley (CrystalCable), Maria Grazia Lanzoni (U-Vola speakers), Terrie O’Connell (Marantz), Marja (Monitor Audio Nederland) en Judith van der Ven (Latham) en dan is de koek op. De rest is ingevuld door mannen.

CES2004
Vrouwen in de hifi? Dat zijn toch alleen maar de uithangborden die mooi mogen zijn en folders uitdelen? Het zijn toch juist de vrouwen die het typische mannenbolwerk van hifi in de weg zitten met hun opmerkingen over de lelijkheid en het in de weg staan van apparatuur?

Hi-Visit
Home Perfection Bergen op Zoom
Rene Smit bezoekt Home Perfection en heeft een goed gesprek met de eigenaresse.

Software recensies
Souad Massi -  Deb  (CD), door Henk en Marja
Michael Gordon - Icebreake (CD), door Jan Luijsterburg
Playtime  (DVD-film), door Jan Luijsterburg
Rabbit Proof Fence  (DVD-film), door Jan Luijsterburg 

 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »