NIEUWSJVC

JVC combi-recorder


Redactie HiFi.nl | 24 november 2003 | JVC

JVC heeft de HM-HDS4E uitgebracht, een videorecorder met een aantal belangrijke extra`s. Zo is het VHS gedeelte niet standaard, maar in staat S-VHS, Super VHS, banden te gebruiken voor opname en afspelen. Daarnaast heeft de Japanse fabrikant ook een 80Gb grote harde schijf toegevoegd aan het apparaat.

jvc hm-hds4e

Ondanks de digitale opname mogelijkheden is de videorecorder niet helemaal optimaal geschikt voor het opnemen van digitale beelden. Wanneer u namelijk een satelliet tuner of digitale camcorder via de voorkant aansluit mist de JVC RGB out voor de beste beeldkwaliteit. Het is overigens wel mogelijk om van DV materiaal een film te monteren met de recorder om die daarna op band te bewaren.

Zoals het een hard-disk recorder betaamt is het mogelijk tijdens rechtstreekse uitzendingen te pauzeren om de draad even later weer op te pakken. Verder heeft het apparaat een overzichtelijke, grote afstandsbediening en heeft de harde schijf een opname capaciteit die varieert van 4 tot 80 uur. De prijs schommelt rond de 900 euro.

EDITORS' CHOICE