NIEUWS

Reserveer het Quad boek

Redactie HiFi.nl | 08 november 2003

"Quad - The Closest Approach"
 
Een alomvattend en gezaghebbend boek van de hand van Ken Kessler.

Op 27 september, tijdens de Heathrow Hi-Fi Show in London, werd in aanwezigheid van vele bekenden uit pers en industrie het boek “QUAD –The Closest Approach" ten doop gehouden.

Quad boek is nu te reserveren (c) Xingo

Geschreven door de gerespecteerde journalist Ken Kessler is “QUAD –The Closest Approach” een luxe gebonden editie van 240 pagina’s, barstensvol hoofdrolspelers, commentaar en bijdragen van buiten.

Met uiterst informatieve interviews met Sir Peter Walker, Ross Walker en Mike Albinson, afgewisseld met bijdragen van Tim de Paravicini en Dr. Frank Hirsch en vele anderen.

Samen met een uitgebreide en prachtig vormgegeven fotografische gang door de archieven van QUAD mag hier gesproken worden van een lijvig boekwerk dat als geen ander inzicht geeft in de wereld van dit illustere britse fabrikaat.

Reserveer nu het prachtige Quad boek (c) Xingo

“QUAD –The Closest Approach” krijgt een adviesprijs van Euro 70 en is vanaf eind november leverbaar.

Reserveer nu!

U kunt de Closest Approach nu al reserveren via HiFi.nl. U bent er dan van verzekerd dat u het boek direct nadat het verkrijgbaar is, thuisgestuurd krijgt. De boeken worden door importeur Transtec eind november verwacht.

Om een reservering te doen, klikt u op de onderstaande link. U kunt hier uw reservering plaatsen. Zodra het Quad boek beschikbaar is, ontvangt u het direct per post. Geen levertijd dus, maar direct naar u thuis gestuurd.

Doe iemand (uzelf ?) een kado en reserveer nu!


EDITORS' CHOICE