NIEUWSB&W

CTX en Lewis samen

Redactie HiFi.nl | 22 juli 2003 | B&W

Onderstaande is een ingezonden mededeling.

LEWIS werkt vanaf vandaag samen met CTX Europe, één van de grootste fabrikanten ter wereld op het gebied van beeldbuismonitors, LCD-schermen, LCD-projectors en plasmaschermen. Het Europees hoofdkantoor van CTX is gevestigd in Eindhoven. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Groot-Brittannië (Watford) en Duitsland (Bremen), en zijn er locale CTX vertegenwoordigers in Italië (Verona) en Spanje (Madrid).

CTX plasmascherm

CTX biedt kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs. Dankzij de uitstekende R&D, productie en kwaliteitsborging weet CTX haar positie als beeldschermspecialist al 22 jaar te handhaven. CTX s productaanbod varieert van 15 inch CRT en LCD monitors in verschillende uitvoeringen en met verschillende technische specificaties tot het enige 46 inch plasmascherm op de Europese markt en een reeks van projectoren, van compacte, handzame modellen tot zeer heldere varianten voor een groot publiek.

CTX is de enige fabrikant die een 101 dagen garantie tegen defecte pixels geeft op enkele van haar monitors. Het bedrijf biedt ook randproducten in de stijl van haar monitors, zoals draadloze toetsenborden en muizen. De producten worden in Europa verkocht via een kanaal van distributeurs, resellers en winkels. Een volledige lijst van de partners is te vinden op de website: www.ctxeurope.com.

CTX heeft vele prijzen gekregen van vooraanstaande tijdschriften in de VS, Azië en Europa, waaronder PC Magazine Italy- Beste koop, Computer Idee Nederland- Testwinnaar, PCW UK- Keuze van de redactie, Chip Germany- Testwinnaar.

MERK

EDITORS' CHOICE