NIEUWS

Nieuwe receiver Thomson

Redactie HiFi.nl | 08 mei 2003

Thomson, wereldwijd één van de toonaangevende producenten van consumentenelektronica producten, zoals televisie-, video- en audio-apparatuur, brengt haar Scenium III DPL4000 Home Cinema-receiver uit op de Nederlandse markt. De DPL4000 is voorzien van de nieuwste technologie, waaronder een decoder voor DTS, Dolby Digital en Dolby Prologic II en heeft een weinig voorkomend kenmerk dat het apparaat compatibel is met een DVD-Audio- of SACD-speler.

Thomshon DPL4000

Voor de weergave van deze hoogwaardige muziekbronnen wordt een 24-bits/192 kHz digitaal-analoogomzetter (DAC) gebruikt. Dankzij het stijlvolle SCENIUM-design kan dit apparaat gemakkelijk worden ge√Įntegreerd in de huiskamer. Ook de voor meerdere merken en producten geschikte Navilight-afstandsbediening is een heel praktisch extraatje: met slechts √©√©n afstandsbediening worden alle audio- en videoapparatuur bestuurd, ook als die niet van THOMSON afkomstig zijn.

Voor aansluiting van compatibele apparatuur zijn er diverse opties aanwezig: volledig digitaal/Y/Cb/Cr en drie optische ingangen en één uitgang. De DPL4000 is een aanvulling op de SCENIUM Home Cinema-combinaties DPL950VD, DPL660HT en de Home Cinema-luidsprekers SPL2000. De DPL4000 Home Cinema-receiver is vanaf heden verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van de DPL4000 bedraagt EUR499, inclusief BTW.


EDITORS' CHOICE