NIEUWSDenon

Nieuw cassettedeck van Denon

Redactie HiFi.nl | 09 oktober 2002 | Denon

(Ingezonden mededeling)

’s Werelds allerlaatste nieuwe dubbeldeck?? Het nieuwe DENON DN-780R professionele dubbel cassettedeck is waarschijnlijk het meest geavanceerde en meest uitgebreide dubbeldeck dat momenteel verkrijgbaar is. Met meer mogelijkheden, aansluitingen, opname- en kopieerfuncties ooit in een enkel toestel samengebouwd!

De DENON DN-780R is voorzien van twee identieke Quick Auto Reverse loopwerken welke beiden onafhankelijk en gelijktijdig kunnen opnemen en weergeven. Door gebruik te maken van twee servomotoren (voor capstan en spoelschotels) per deck wordt een zeer stabiele en betrouwbare bandloop gegarandeerd. Ook zijn beide decks onder andere voorzien van pitchcontrol (+/- 12%!), zodat ook opnamen van (minder nauwkeurige) decks toch op de juiste snelheid/toonhoogte kunnen worden afgespeeld. Of de beats-per-minute van de work-out kan worden opgevoerd natuurlijk… Erg handig is ook de Cascade opname/weergave functie, waarmee u bijvoorbeeld tijdens afwezigheid beide decks achter elkaar op kant A en kant B kunt laten opnemen. Ook kunt u een tweetal microfoons (incl. mix functie) aansluiten.

Voor professionele toepassingen heeft de DENON DN-780R een uitgebreid scala aan communicatieprotocollen aan boord (RS232C, Parallel D-Sub, Ext. Sync, Mini TRS) en kunnen, door middel van een optioneel verkrijgbaar board, alle audio in en uitgangen worden uitgevoerd in gebalanceerde XLR. Uiteraard kan de DENON DN-780R worden bediend met de los leverbare DENON RC41 pols-afstandbediening, waarmee dit toestel uitstekend geschikt is voor fitness en sport activiteiten!

Enkele Highlights:
- DENON Model DN-780R
- Uitgebreide opname / weergave mogelijkheden
- Uitgebreide communicatie / besturingsmogelijkheden
- Twee identieke Quick Auto Reverse cassettedecks in één behuizing
- Standaard 19 inch 3RU afmetingen
- Voorbereid op afstandbediening
- Cascade In/Out
- Verkoopprijs: € 695,00 excl. 19% BTW
- Optioneel: ACD-780 XLR board € 159,-- excl. BTW
- Optioneel: RC41 pols remote: € 90,00 excl. BTW

MERK

EDITORS' CHOICE