NIEUWSB&W

VAD Show 2002

Redactie HiFi.nl | 03 oktober 2002 | B&W

De VAD hifi show 2002, met als ondertitel Manifestatie voor stijlvol luisteren en kijken is een groot HiFi-evenement waar tientallen importeurs hun produkten presenteren aan het publiek. Behalve noviteiten en primeurs kunt u op de VAD Show vele presentaties bijwonen.

VAD Show website voorpagina2Op de website lezen we derhalve: "Van draaitafel tot plasma scherm, van SACD en DVD tot multiroom, van interlink tot CD, van DA-converter tot audiomagazine… De jaarlijkse VAD Hifi Show is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement van internationale allure. Want ja, ook de buitenlandse importeurs weten ons te vinden. En ú bent van harte uitgenodigd!
We verwachten weer duizenden bezoekers, waaronder u. Deze show is immers dé ultieme beleving op het gebied van geluid, beeld en home entertainment. Of u nu een professional bent of een liefhebber, als muziek uw leven is, is de VAD Hifi Show een must".

De VAD Show 2002 is geopend voor het publiek op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2002. Maandag 21 oktober 2002 is de show uitsluitend te bezoeken door dealers in de hifi branche.

Alle informatie over de VAD Show vindt u op de vernieuwde website

Noot van de redactie
HiFi.nl zal natuurlijk uitgebreid verslag doen van de VAD Show, ook zult u kaarten kunnen reserveren. Hierover binnenkort meer informatie op hifi.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE