Artikelen van fotograaf Redactie Hifi.nlAudio Show iEar' 2021: zaterdag 13 en zondag 14 nov.

Gepubliceerd op 7 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
iEar' aankondiging 2021Op zaterdag 13 en zondag 14 november ben je weer van harte welkom in het Willem II Stadion in Tilburg voor de jaarlijkse Audio Show iEar'! Dat wist je natuurlijk allang, en het stond al maanden in onze agenda, maar nu hebben we vanuit de organisatie de volledige informatie per deelnemer én de link om alvast de beurscatalogus fysiek in huis te halen.
lees verder>>

Hi-Visit Audio Tempel in Zwolle: feestelijke opening!

Gepubliceerd op 6 oktober 2021
Auteur: Rob Nijman
Audio Tempel ZwolleWie Audio Tempel zegt, zegt Heerenveen. Althans, tot het einde van de afgelopen zomer. Sinds eind september vind je de speciaalzaak namelijk óók in Zwolle, waar het tweede filiaal op zaterdag 2 oktober feestelijk werd geopend. HIFI.NL stuurde op vrijdag de 1ste alvast een verkenner naar de Overijsselse hoofdstad voor een eerste indruk. Care to join us?
lees verder>>

LAATSTE STOELEN Gryphon Event demonstraties door Rune Skov bij Multifoon op 9 oktober

Gepubliceerd op 5 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
The GryphonImporteur Hifinesse organiseert samen met een tweetal audiodealers een uitgebreide demonstratie van producten van de Deense fabrikant The Gryphon Audio Designs. Op zaterdag 9 oktober ben je van harte welkom bij Multifoon in Rotterdam (klik hier voor zondag 10 oktober bij Audio 21 in Heerde). Rune Skov van The Gryphon verzorgt de demonstraties en zal vragen van belangstellenden beantwoorden. Vanwege de coronaproblematiek moet een belangstellende zich inschrijven.
lees verder>>

Vacatures bij Audio TV Centrum: verkoop- en installatieteam

Gepubliceerd op 5 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio TV Centrum 2021Audio TV Centrum, al meer dan vier decennia dé specialist op gebied van audio & televisie, is stevig aan het groeien. Multiroom toepassingen, thuisbioscopen, maatwerk audio/video meubels, beamers/projectoren, videowalls en nog veel meer. En dat sinds kort op een nieuw adres, iets verderop aan de welbekende Geldropseweg in Eindhoven. De speciaalzaak heeft momenteel twee actuele vacatures, die we graag delen.
lees verder>>

MoFi naar DALI Benelux, lancering DALI EQUI en meer

Gepubliceerd op 4 oktober 2021
Auteur: Rob Nijman
Nieuws van DALI BeneluxDe eerste volle week van oktober is goed begonnen bij HIFI.NL. We mochten namelijk ouderwets bij een importeur op bezoek, samen met diverse andere collega's van de audiopers, voor een uitgebreide presentatie over de actuele ontwikkelingen. De importeur was DALI Benelux, en één van de vele nieuwswaardigheden is de toevoeging van MoFi, voluit bekend als Mobile Fidelity, aan het merkenpakket.
lees verder>>

Kaartverkoop Dutch Audio Event 2021 is gestart

Gepubliceerd op 17 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-09-17 DutchAudioEventLogoEindelijk is het zover. We hebben er lang op moeten wachten, maar op 30 en 31 oktober a.s. gaat het Dutch Audio Event plaatsvinden. Zoals vertrouwd wordt het Dutch Audio Event gehost op het Koningshof in Veldhoven. Het Dutch Audio Event is hiermee de eerste Hifi beurs in Europa die de deuren weer opent voor het publiek. En achter de schermen is er hard aan gewerkt om er een groot Hifi festijn van te maken. In totaal zijn er meer dan 45 deelnemers, die meer dan 300 merken vertegenwoordigen. Het vertegenwoordigt Hifi van A tot Z.
lees verder>>

Vacature Hobo Hifi Apeldoorn: Fulltime (Junior) verkoopadviseur

Gepubliceerd op 15 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-09-15 HoboHifi VacatureApeldoornHobo Hifi is dé Nederlandse specialist voor het beste in beeld en geluid. Met vijf vestigingen en een webshop behoort Hobo Hifi tot één van de belangrijkste spelers op de markt. “Iedereen bij ‘ons’ heeft passie voor mensen, muziek, film en techniek. Heb jij ervaring in de verkoop en affiniteit met muziek, techniek en de producten die wij verkopen? Lees dan gauw verder want wij hebben een hele leuke vacature openstaan. Om ons team in Apeldoorn te versterken zijn wij op zoek naar een fulltime junior verkoper voor deze vestiging,” aldus Hobo Hifi.
lees verder>>

Review OnePlus Buds Pro

Gepubliceerd op 6 september 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
OnePlus Buds ProWe hebben zojuist de lezersreviews van de JBL Live Pro+ TWS in-ears weer op de homepage gezet, want daar moesten we nog één deelnemer aan toevoegen, maar er is meer nieuws in de categorie draadloze in-ears. Onze collega's van Techfi.nl hebben namelijk een uitgebreide test van de OnePlus Buds Pro geplaatst.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE