Artikelen van Sander van der HeideTransformers: Dark of the Moon 3D

Gepubliceerd op 30 juni 2011
Auteur: Sander van der Heide
TransformersEen film van regisseur Michael Bay is een genre op zichzelf. Als je het een actiefilm zou noemen, zou dat een understatement zijn. Sterker nog, ik denk dat je het niet eens meer een film kan noemen, maar eerder een ervaring. Ik ben net terug van een weekje Disneyland, waar je bijna 2,5 uur moet wachten om 1,5 minuut in Space Mountain door elkaar geslingerd te worden. Bij Transformers 3 had ik 1,5 minuut rust om de andere 2,5 uur van de film door elkaar geslingerd te worden. Het 3D-beeldspektakel met dito geluid mag daarom niet in onze filmrubriek ontbreken.
lees verder>>

Pixar: Cars 2

Gepubliceerd op 24 juni 2011
Auteur: Sander van der Heide
CarsPixar-films staan al lang niet meer bekend als films voor de kleintjes. Titels als Ratatouille, WALL-E, Up en Toy Story 3 wonnen een Oscar voor beste animatiefilm, en die laatste twee kregen zelfs een nominatie voor beste film in de algemene categorie. Films die je cinematografisch dus serieus moet nemen, en die garant staan voor een visueel en auditief spektakel.Omdat we de rubriek rond bioscoopfilms, maar ook DVD`s en Blu-ray`s die opvallen door bijvoorbeeld beeld, geluid en 3D willen uitbreiden, publiceren we een recensie van Cars 2, die vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscopen zal draaien.
lees verder>>

ASSA 2011 Verslag

Gepubliceerd op 1 maart 2011
Auteur: Sander van der Heide
Studio Alkmaar Audio Show (c) Xingo (c) Xingo (c) Sinds de AH-actie met voetbalplaatjes is mijn zoontje van 8 jaar helemaal in de ban van de voetbalclubs (hij raakt zelf echter geen bal aan). Afgelopen zaterdag kon ik hier mooi misbruik van maken door te vragen of hij het AZ-stadion wel eens van binnen wilde zien.
lees verder>>

Apple introduceert nieuwe iPod`s

Gepubliceerd op 6 september 2010
Auteur: Sander van der Heide
Apple TVBegin september introduceert Steve Jobs steevast de nieuwe Apple producten tijdens een persconferentie in San Francisco. Dit jaar betrof het nieuws voornamelijk de muziekspelers van het merk...en een nieuwe Apple TV.
lees verder>>

Apple & Audio: Mediacenter set-up

Gepubliceerd op 26 april 2010
Auteur: Sander van der Heide
Apple & Audio: Mediacenter set-up (c) XingoHet is alweer bijna 10 jaar geleden dat Steve Jobs in 2001 de eerste iPod presenteerde. Hij verkondigde eerst dat de computer een centrale rol zou gaan spelen in het tot je nemen en bewerken van media en de eerste stap voor Apple was muziek. Hij gaf hier 2 redenen voor: �We love Music� en �Music is part of our daily lives�.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE