Artikelen met de tag Beeld



Review Panasonic LXW944

Gepubliceerd op 19 juli 2022
Auteur: Eric Beeckmans
Panasonic LXW944Het is geen sinecure om naast het uitgebreide en steeds groeiende aanbod OLED-tv’s nog een competitieve LCD-tv in de markt te zetten. De TX-55LXW944 is een midrange-model dat de top van het Panasonic LCD-aanbod representeert. Wat mag je in deze klasse verwachten?
lees verder>>

Review: Hisense 55A86G

Gepubliceerd op 3 april 2022
Auteur: Eric Beeckmans
Hisense 55A86G_6Hisense levert niet enkel ultra short throw-projectoren en (mini-LED) LCD-tv’s maar ook OLED-tv’s. Daarmee heeft het een bijzonder uitgebreid aanbod. De 55A86G lijkt ons een scherp geprijsde OLED-tv, en dus rijst de vraag: hoe doet hij het tegenover de meer bekende concurrenten?
lees verder>>

Review BenQ V7000i: 4K bioscoopervaring thuis

Gepubliceerd op 21 december 2021
Auteur: Ward Maas
BenQ V7000i_18De BenQ V7000i is een bijzonder fraai ingetogen vormgegeven apparaat. De witte (of zwarte v7050i) behuizing is 50 cm breed, 16 cm hoog en bijna 40 cm diep. Vooral die laatste afmeting is belangrijk, waarover later meer. De voorzijde is afgewerkt met een fraaie lichtgrijze stof waarachter twee luidsprekers zitten. Het zorgt ervoor dat deze forse projector niet groot lijkt.
lees verder>>

Review BenQ GS50: huis-, tuin-, keuken- en campingbeamer

Gepubliceerd op 14 december 2021
Auteur: Ward Maas
BenQ GS50In principe kan je een beamer overal opstellen en als je een groot wit vlak hebt om op te projecteren houdt niets je tegen om je thuisbioscoop buiten op te stellen. In principe... Een beamer blijft toch meer bedoeld voor een stationaire opstelling binnen. Het zijn toch wat kwetsbare producten en ook de waarde noopt tot voorzichtigheid. BenQ begrijpt dat als geen ander met de introductie van de 2.3 kg zware GS50 beamer, bedoeld voor portable gebruik.
lees verder>>

Review: Loewe bild i 65 DR+ set

Gepubliceerd op 19 november 2021
Auteur: Eric Beeckmans
Loewe bild i 65 DR+ set_13Ben je een liefhebber van Duitse kwaliteit, stijl en afwerking? Dan is Loewe vast en zeker een merk dat op je short-list staat wanneer je voor een tv gaat shoppen. De premium tv-maker uit Kronach stuurde ons de nieuwste bild i 65 DR+ set, een knappe 65 inch OLED-tv, met de optionele klang bar i.
lees verder>>

Review: Samsung Neo QLED 55QN95A

Gepubliceerd op 26 augustus 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Samsung Neo QLED 55QN95ASamsung stuurde ons vlak voor aanvang van het EK hun allernieuwste paradepaardje, de NEO QLED 55QN95A. De komst van deze tv bracht helaas geen geluk voor wat betreft de prestaties van het Nederlandse elftal, maar zijn de kwaliteiten van de NEO QLED series goed genoeg om de strijd aan te gaan met de OLED-schermen van LG?
lees verder>>

Review Apple TV 4K (2021): mediaspeler van Apple

Gepubliceerd op 19 augustus 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Apple TV 4KRecent kreeg de Apple TV 4K een opfrisbeurt, onder meer in de vorm van een nieuwe remote. Een mooie gelegenheid om aan de slag te gaan met een Apple-toestel dat vergeleken met de iPhone, iPad en Mac-computers vaak onder de radar blijft vliegen. Nochtans belooft het toch een aantal interessante zaken voor de film- en muziekliefhebber.
lees verder>>

Review: Panasonic TX-55JZW984

Gepubliceerd op 10 augustus 2021
Auteur: Eric Beeckmans
Panasonic-TX55JZ980Betaalbare OLED-modellen zijn er ondertussen in overvloed. Bij Panasonic kunnen we rekenen op een uitstekende kalibratie, maar kan de TX-55JZW984 zich onderscheiden van de talrijke concurrenten?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE