Artikelen van fotograaf Ton ToemenOpeningsshow Bogers Audio

Gepubliceerd op 2 mei 2012
Auteur: Max Delissen
Bogers Audio OpeningsshowBogers Audio in ‘s-Hertogenbosch is een jonge hifi-onderneming met een lange geschiedenis. Twee broers met een muzikaal hart namen drie jaar geleden de beslissing dat het - in weerwil van de economische ontwikkelingen - tijd werd om hun levenslange hobby te bekrachtigen door een nieuwe hifi-winkel te beginnen. Hoe dat zo gegroeid is, hoor ik tijdens de opening van hun nieuwe demoruimte in een bedrijven-verzamelpand in Den Bosch.
lees verder>>

Model D van Steinway Lyngdorf

Gepubliceerd op 10 februari 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
Steinway Lyngdorf bij RAFPeter Lyngdorf kreeg een telefoontje van de wereldberoemde Amerikaanse pianobouwer Steinway: Of hij wilde komen praten. Vijf jaar later was er een uniek, state-of-the art geluidssysteem, volledig gemodelleerd naar het geluid van de… fameuze Steinway-Model D-vleugel.Woensdagavond werd het Steinway Lyngdorf Model D Sound System - kosten: 176.000 euro - gepresenteerd bij de New Born RAF in Amsterdam. We waren er uiteraard bij en spraken met een trotse bedenker. “Ik ga jullie echt niet zo’n ding proberen te verkopen. It`s a hell of a lot of money.”
lees verder>>

KEF Blade bij iEar`

Gepubliceerd op 12 oktober 2011
Auteur: Redactie HiFi.nl
Blade bij iEarKEF bestond twee weken geleden vijftig jaar. De gerenommeerde luidsprekerfabrikant trakteerde de wereld op een bijzonder cadeautje: de KEF Blade. De afgelopen dagen werden de sensationele speakers officieel in Nederland gepresenteerd tijdens vijf luistersessies bij iEar` in Tilburg.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE