Artikelen van fotograaf Jamie BiesemansReview: Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition

Gepubliceerd op 11 mei 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Naim Audio Uniti AtomDe Naim Uniti-lijn staat voor alleskunners met veel streamingopties en een verfijnd design. Compact, met een ingebouwde cd-ripper of net met veel vermogen, de verschillende Uniti’s dekten alle ladingen af. Nu ja, op één na: hoofdtelefoons. Gelukkig is er er een nieuwe Headphone Edition van de Uniti Atom die ook de fans van sololuisteren op hun wenken bedient. Hey, nu houdt die grote volumeknop pas echt steek!
lees verder>>

Review: Bluesound Node (English summary)

Gepubliceerd op 11 mei 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Bluesound Node 2021For discerning music lovers wishing to expand an existing music system or amplifier with streaming options, the Bluesound Node 2i was a very popular choice. Now there's the updated Node, improving the celebrated streamer in more than a few ways. Will this talented music player from Bluesound improve its status as the better alternative to the Sonos Port even more?
lees verder>>

Review: Bluesound Node - mooier, veelzijdiger, beter

Gepubliceerd op 10 mei 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Bluesound NODE en POWERNODEOm een bestaand muzieksysteem of versterker uitgebreide streamingopties te schenken was de Bluesound Node 2i bij de kritische muziekliefhebber een geliefde keuze. Nu is er de vernieuwde Node, en die verbetert de populaire streamer op verschillende vlakken. Wordt deze talentrijke muziekspeler van Bluesound zo nog meer hét 'betere' alternatief voor de Sonos Port?
lees verder>>

Review: OPPO Find X3 Neo met Enco X in-ears - OPPO ontmoet Dynaudio

Gepubliceerd op 28 april 2021
Auteur: Jamie Biesemans
OPPO Find X3 NeoMet de nieuwe Find X3-smartphones presenteert OPPO smartphones die de grootste namen uitdagen. Wij bekijken hier de Find X3 Neo, het middelste model dat goede specs aan een redelijke prijskaart huwt. Meteen een goed moment om ook de OPPO Enco X te bekijken, draadloze oortjes die samen met Dynaudio werden ontwikkeld.
lees verder>>

Review: ArtSound PWR05 - Bluetooth-speaker voor tuin en camping

Gepubliceerd op 23 maart 2021
Auteur: Jamie Biesemans
ArtSound PWR05De PWR05 is een van de grootste Bluetooth-speakers die we ooit zagen. Met zijn zuilvorm en handige draagbeugel is ideaal om mee de tuin in te nemen zodra de zon begint te schijnen. Dankzij 75 Watt RMS kunnen de buren ook meegenieten.
lees verder>>

Review: Canton Smart Soundbar 10 - Elegante soundbar met bijna-oneindige uitbreidbaarheid

Gepubliceerd op 28 februari 2021
Auteur: Jamie Biesemans
2021-02-19 CantonSmartSoundbar10Terwijl merken als Sonos en Harman Kardon in de schijnwerpers staan met hun multiroomverhaal, heeft het Duitse Canton in alle stilte zelf een enorm aanbod ontwikkeld. We testen vandaag vooral de Canton Smart Soundbar 10, maar over het intrigerende Smart-verhaal valt ook wel wat te vertellen. Een tipje van de sluier lichten we al graag: deze soundbar kan uitgebreid worden met zeven (7!) speakers om een echte Atmos-setup te bouwen.
lees verder>>

Review: Bowers & Wilkins 606 AE - Getweakt en verbeterd

Gepubliceerd op 28 november 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review Bowers Wilkins 606 AE Als je hem paart met een degelijke versterker is de Bowers & Wilkins 606 S2 in zijn prijsklasse een van de beste allround-luidsprekers. Nu brengt de Britse fabrikant een Anniversary Edition die op detailpunten aangepast is. Gaan we hiermee van zeer goed naar uitmuntend?
lees verder>>

Review: Huawei FreeBuds Studio - Sierlijke en goede koptelefoon met ruisonderdrukking

Gepubliceerd op 22 november 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review Huawei FreeBudsMet de FreeBuds Studio brengt Huawei voor het eerst een koptelefoon uit die over de oren past. Het is meteen een topmodel met slimme noise-cancelling en een fraai design, een onverwachte uitdager voor de marktleiders van Bose, Bowers & Wilkins en Sony.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE