Artikelen van fotograaf Jamie BiesemansReview: Bowers & Wilkins 606 AE - Getweakt en verbeterd

Gepubliceerd op 28 november 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review Bowers Wilkins 606 AE Als je hem paart met een degelijke versterker is de Bowers & Wilkins 606 S2 in zijn prijsklasse een van de beste allround-luidsprekers. Nu brengt de Britse fabrikant een Anniversary Edition die op detailpunten aangepast is. Gaan we hiermee van zeer goed naar uitmuntend?
lees verder>>

Review: Huawei FreeBuds Studio - Sierlijke en goede koptelefoon met ruisonderdrukking

Gepubliceerd op 22 november 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review Huawei FreeBudsMet de FreeBuds Studio brengt Huawei voor het eerst een koptelefoon uit die over de oren past. Het is meteen een topmodel met slimme noise-cancelling en een fraai design, een onverwachte uitdager voor de marktleiders van Bose, Bowers & Wilkins en Sony.
lees verder>>

Review: Warwick Acoustics Aperio headphone system

Gepubliceerd op 30 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2019-04-02 Warwick-AperioElectrostatic headphones have their own band of devotees, none of which seem to mind paying a little more for a high-end product. But there doesn't seem to be much technological innovation going on, especially when you compare it to the regularity with which new planar magnetic headphones are launched. Warwick Acoustics however, known for its Sonoma Model One, is aiming to take the electrostatic driver to a new level.
lees verder>>

Review: KEF LS50 Wireless II

Gepubliceerd op 25 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
KEF LS50 WIISoms lijkt een nieuw product wel heel sterk op zijn voorganger. Die eerste indruk kan heel misleidend zijn, ontdekten we (alweer) met de KEF LS50 Wireless II. Deze pas verschenen versie van de succesvolle draadloze stereospeakers zijn op zoveel vlakken verbeterd dat je oud bijna niet kunt vergelijken met nieuw. Met name het metamateriaal en de toevoeging van een HDMI-ARC-poort zorgen voor echte vooruitgang.
lees verder>>

Review: Warwick Acoustics Aperio - ultieme resolutie, ultiem prijskaartje

Gepubliceerd op 4 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
2019-04-02 Warwick-AperioElektrostatische hoofdtelefoons hebben een eigen clubje van overtuigde aanhangers, die geen problemen hebben om iets meer te betalen voor een high-end product. Maar veel evolutie lijkt er niet te zitten in de technologie, zeker als je het vergelijkt met de regelmaat waarmee er nieuwe planar-magnetic-hoofdtelefoons worden gelanceerd. Warwick Acoustics, bekend van de Sonoma One, wil echter de elektrostatische driver naar een nieuw niveau brengen. Wil je het horen? Dan ga je er wel iets voor over moeten hebben.
lees verder>>

Review: Skullcandy Crusher ANC - Noise-cancelling met veel extra

Gepubliceerd op 10 augustus 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Skullcandy Crusher ANC De Skullcandy Crusher klinkt misschien niet als iets dat je op je hoofd wil plaatsen, maar wacht: het is wel een noise-cancellingkoptelefoon die uitpakt met verschillende unieke functies die je elders niet vindt. Maar kan een knop om de bassen aan te passen en een persoonlijke tuning op basis van een oortest voldoende zijn om boven het maaiveld uit te steken? Rivalen zijn er genoeg…
lees verder>>

Review: Primare PRE35 met WiSA en de System Audio legend 40 silverback

Gepubliceerd op 25 juli 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review PrimareHanden omhoog wie kabels en eindeloze torens audiocomponenten in zijn woonkamer beu is? Maar als je die zaken niet wil, moet je dan echt afscheid nemen van betere audiokwaliteit? Dankzij actieve oplossingen die gaan van de KEF LS50 Wireless tot de Kii Audio Three weten we dat dit niet hoeft te zijn. In deze test bekijken we er zo eentje, een draadloos muzieksysteem dat dankzij WiSA-technologie toelaat toestellen van verschillende merken te combineren. In dit geval: speakers van het Deense merk System Audio en een voorversterker van Primare uit Zweden.
lees verder>>

Review: DALI Menuet SE (Special Edition) - Deense Cutie

Gepubliceerd op 12 juli 2020
Auteur: Jamie Biesemans
DALI Menuet SEHoe meer high-end, hoe groter een speaker wordt. Het lijkt een natuurwet van de hifi, maar er zijn gelukkig genoeg voorbeelden van kleinere luidsprekers die deze regel ontkrachten. De Menuet SE of Special Edition van DALI is er zo één. Met een prachtige afwerking en een paar ongewone eigenschappen is dit een zeer compacte speaker die voor niets beschaamd moet zijn.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE