Artikelen van fotograaf FWD MediaSteun de Nederlandse Brandwonden Stichting en word donateur

Gepubliceerd op 20 november 2018
Auteur: Gastauteur
Nederlandse Brandwonden StichtingEen ongelukje zit in een klein hoekje en dat geldt helemaal voor ons als elektronicafanaten. Niet alleen mogen we graag sleutelen aan elektronische apparatuur, ook hebben we veel elektrische apparaten in huis staan. Vrijwel alle elektrische apparaten produceren warmte. Normaal gesproken is een apparaat hierop gebouwd, maar door gebrek aan onderhoud, verkeerd gebruik of opgehoopt stof neemt de kans op brand sterk toe
lees verder>>

Audio Show iEar' van start: stem nu op de Showawards!

Gepubliceerd op 17 november 2018
Auteur: Redactie Hifi.nl
Audio Show iEar 2018De organisatie van de Audio Show iEar' 2018 heeft zojuist de deuren geopend. Dat betekent dat ook de stembussen van de FWD Showawards geopend zijn, want FWD is officieel mediapartner van het tweedaagse event in het Willem II-stadion.
lees verder>>

Music Emotion Juli 2018

Gepubliceerd op 29 juni 2018
Auteur: Gastauteur
Music Emotion Juli 2018Vanaf deze week ligt het zomernummer van Music Emotion in de winkels, en natuurlijk één dezer dagen bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Music Emotion Mei 2018

Gepubliceerd op 4 mei 2018
Auteur: Gastauteur
Music Emotion Mei 2018Vanaf deze week ligt er weer een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels, één dezer dagen ook bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Music Emotion April 2018

Gepubliceerd op 30 maart 2018
Auteur: Gastauteur
Music Emotion April 2018Vanaf deze week ligt er een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels: het vierde nummer van 2018.
lees verder>>

7 niet te missen reviews van Homecinemamagazine.nl

Gepubliceerd op 26 maart 2018
Auteur: Rob Nijman
HCM reviews eerste kwartaal 2018Met nog een week te gaan zijn de eerste drie maanden van 2018 alweer bijna achter de rug. Vandaag lichten we daarom weer vijf niet te missen reviews van zustersite Homecinemamagazine.nl uit. In het voorbije kwartaal verschenen daar weer diverse testen van televisies, projectoren, soundbars en onder meer de Teufel One M multiroomspeakers. Bij dezen!
lees verder>>

Music Emotion Maart 2018

Gepubliceerd op 2 maart 2018
Auteur: Gastauteur
Music Emotion maart 2018Februari is maar een kort maandje, dus dit weekend ligt het nieuwe nummer van Music Emotion alweer in de kiosk en bij de abonnees op de mat.
lees verder>>

Music Emotion Februari 2018

Gepubliceerd op 2 februari 2018
Auteur: Gastauteur
Music Emotion Februari 2018Deze week ligt er weer een nieuwe editie van Music Emotion in de winkels en bij de abonnees op de mat. In het februarinummer vind je onder meer een uitgebreide review van de Rega Planar 6 draaitafel met Ania-element.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE