NIEUWS

7 niet te missen reviews van Homecinemamagazine.nl

Rob Nijman | 26 maart 2018 | Fotografie FWD Media

Met nog een week te gaan zijn de eerste drie maanden van 2018 alweer bijna achter de rug. Vandaag lichten we daarom weer vijf niet te missen reviews van zustersite Homecinemamagazine.nl uit. In het voorbije kwartaal verschenen daar weer diverse testen van televisies, projectoren, soundbars, de Teufel One M multiroomspeaker en een serieuze draagbare thuisbioscoop(!). Bij dezen!

Review: Philips 65OLED973 oled-tv

Voor het nieuwe topmodel koos Philips een opvallend nieuwe insteek. Het scherm zelf gebruikt een design dat sterk herinnert aan het ‘picture on glass’ design van LG. Het OLED-paneel kleeft als het ware tegen een glazen achterplaat die een vijftal millimeter uitsteekt voorbij de rand van het scherm. De volledige achterzijde is metaalgrijs afgewerkt, net zoals de behuizing van de elektronica en de voet. De Ambilight leds zijn achteraan bevestigd op een aparte rail die rondom het volledige scherm gaat.

Lees de hele review hier.

Review: BenQ W1700 Ultra HD HDR projector

Ongekend: een Ultra HD HDR projector voor de prijs van een middenklasse televisie. De BenQ W1700 brengt deze klasse projectoren daarmee opnieuw binnen bereik van de gemiddelde consument. Mocht hij dat ook combineren met de prestaties van eerdere modellen, dan is dit een veelbelovend model. Is het dat ook?

Lees de hele review hier.

Review: Teufel One M multiroomspeaker

Wie Teufel kent weet dat het bedrijf al een tijdje multiroom-systemen in het assortiment heeft. Echter, deze werden onder de naam Raumfeld uitgebracht. De luidsprekertechniek van Teufel, gecombineerd met de streamingtechniek van Raumfeld. Dit jaar pakt het Duitse bedrijf het anders aan en worden de multiroom-oplossingen weer onder de naam van Teufel uitgebracht, maar dan wel ‘powered by Raumfeld’. In deze serie vinden we onder meer de Teufel One M.

Lees de hele review hier.

Review: Royole Moon - draagbare thuisbioscoop

Stel je voor: je stapt aan boord van een vliegtuig naar een mooie bestemming, neemt plaats op die veel te krappe stoel en kan dan een film kijken op het behoorlijk kleine scherm voor je neus. Audio krijg je via een prullerige hoofdtelefoon van de vliegmaatschappij zelf. Wat nou als je een draagbare thuisbioscoop mee zou kunnen nemen, en daar lekker op kan kijken? Eentje met goed geluid, mooi beeld en een gigantisch scherm? Nou, dat is in een notendop de belofte van de Royole Moon.

Lees de hele review hier.

Review: JBL Bar 5.1 soundbar

De JBL Bar 5.1 is niet zomaar een mooie soundbar. De fabrikant heeft namelijk iets unieks willen doen voor dit pakket. Aan de uiteinden van de soundbar zitten twee afneembare speakers die je achter je kunt plaatsen — voor een echt draadloos surroundsysteem. De Bar 5.1 heeft een adviesverkoopprijs van 749 euro.

Lees de hele review hier.

Review: Sony KD-55XF8505 Ultra HD HDR lcd-tv

Zoek je een televisie die de Sony X1 processor in huis haalt tegen de laagst mogelijke prijs, dan kijk je naar de XF85-reeks. Dat model staat nu iets hoger in de line-up dan de XE85 vorig jaar aangezien de XE90 en XE93 beide vervangen zijn door één toestel, de XF90. Anderzijds maakt het de stap tussen de twee nieuwe modellen wel groter. De Sony KD-55XF8505 is immers uitgerust met een edge led achtergrondverlichting in plaats van een full array achtergrondverlichting.

Lees de hele review hier.


EDITORS' CHOICE